Bunun Adı Bir Sevda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUGAY58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,851
Ynt: Bunun Adı Bir Sevda

abi kolay gelsin kazmayla başlamışınız ınşaalah tez zamanda defineyi bulursunuz ortaya güzel birşeyler çıkar ustamada kolay gelsin diyorum takipçinizim

Etiketler

Kolay gelsin.
Gönlünüze göre sonuçlanmasını, yollara sağlıkla düşmenizi ve biryerlerde karşılaşmak dileği ile......
Selamlar
Kenan YAMA

Abi, aracın hayırlı olsun, ilk kazmayı da vurmuşsunuz zaten, gerisi gelir...Kolay gelsin..

Buraya bir de Adil Ağabeyi eklersen sevinirim.Nihayet beklediğimiz gün geldi.Hayırlı olsun,tez günlerde aramızda olman dileğiyle.Sevgiler bizden olsun.

İstersen eleştirilere açık olma.Senin canına okuycam.İveconun görüntüsü benim kinden güzel.hayırlı olsun.Sevgilerimle.

Eh yani! Nihayet şu aracın görüntüsüne ulaşabildik. Adil hocamınki kadar güzel bir araç gerçekten.

Çalışmalar hemen başlamış: Zemine pütür atılmış. Kablolar çekilmeye başlanmış. Plan kafada hazır olunca işler hızla yol alır. Tez zamanda bitirip yollara koyulmanızı diliyorum. Hayırlı olsun.

- Kadir bey teşekkür ederim
- Turan kardeşim ilgine teşekkür ederim ğönüllerde olduktan sonra nasıl olsa bir gün biryerlerde tekrar buluşmak niyetiyle
- Ercan bey çok teşekkürler evet defineye az kaldı sizleride unutmam ucundan bir hisse düşer
- Kenan bey dilerim biryerlerde karşılaşırız teşekkürler
- Atila bey sizin kadar olmasada tekerli çadır misali olur sanırım teşekkürler
- Vehbi bey çok teşekkür ederim
- Adil öğretmenim canıma okuyacagından kesinlikle eminim abi saygılar
- Bekir abi yine diyorum sizlerinki kadar olmasada tekerlekli çadır misali bakalım sonuç ne olur abi saygılar
Tüm gezen bilir dostlarımıza sevgi ve saygılarımızla Tunay, Tugay

birazda çiftlik'ten görüntüler

Yeni karavanın yapımında kolaylıklar dilerim, çiftliğinizde çok güzel. İnşallah bizde emekliliğimizde sizin gibi doğayla iç içe olabiliriz.