Tugay bey, yeni girişiminizle hayallerinize bir adım daha yaklaşmışsınız. Çalışmalarınızı ilgiyle izleyeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olması dileklerimizle keyifli gezilerde buluşmayı umuyoruz. Sevgiler size ve eşinize Çöl Kartalı'ndan
Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim telefonunuzu kaydettim,benim tel:0 505 242 42 49 bende sizleri her zaman Niğde ye beklerim,sevgi ve selamlar..
Abi ben de şimdi gördüm hayırlı olsun çok sevindim aracı almışsınız.İnşallah en kısa zamanda içinize sinecek şekilde karavanınıza kavuşursunuz.Ben ismini merak ettim bir isim koydunuz mu yoksa başlıktaki isim mi ) İzmir den çok selamlar.
Tunay hanım, Tugay bey sonunda sevdanıza kavuştunuz. Ama çiftlik resimlerini görünce "bu çiftlik nasıl bırakılır? o kuzuların, atların, köpeklerin her biri birer evlat gibi olmuştur. Onlarsız durulmaz!" diye düşünmekten kendimi alamadım. Hepsi ve karavan adayı aracınız çok güzel. Tekrar hayırlı olsun
Öncelikle uzun zamandır siteye gireme,memizden ve gelişmelerden haberdar edemeyişimizden dolayı tüm Abilerimizden,Ablalarımızdan,Arkadaşlarımızdan özür dileriz ayrıca İyi dileklerinizden dolayı ,tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederiz..
Acı bir kaybımızdan dolayı bir süreliğine sitede bulunamıcaz.
Tüm gezenbilir ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımızla