anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 11 Tem 2009 #2,257 Ynt: Burası Neresi? Kaş gibi geldi bana
fissek Kamp III Mesajlar 834 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 11 Tem 2009 #2,258 Ynt: Burası Neresi? Şaka yapmıştım. Biz bunu bulmaya çalışalım dicem ama Ferdane Hanım yok galiba burada.
Ynt: Burası Neresi? Şaka yapmıştım. Biz bunu bulmaya çalışalım dicem ama Ferdane Hanım yok galiba burada.
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Tem 2009 #2,259 Ynt: Burası Neresi? pardon geldim marmara bölgesi de değil
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Tem 2009 #2,260 Ynt: Burası Neresi? ilçeye kadar ipucu verildi ama zordu ve bulamadık,ne kadar aradık bilseniz fissek' Alıntı: Ne yapalım bilmiyoruz bari biraz alan daraltmaya çalışalım Ferdane hanım.O zaman marmara da arayacağız demi. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Burası Neresi? ilçeye kadar ipucu verildi ama zordu ve bulamadık,ne kadar aradık bilseniz fissek' Alıntı: Ne yapalım bilmiyoruz bari biraz alan daraltmaya çalışalım Ferdane hanım.O zaman marmara da arayacağız demi. Genişletmek için tıkla ...
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 11 Tem 2009 #2,261 Ynt: Burası Neresi? aranan kan bulundu .....bu sayfa ağlama sayfası...lütfennnn ipucuuu...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Tem 2009 #2,262 Ynt: Burası Neresi? ya çok kolay oldu galiba bir daha zor soru hazırlayacağım....evet kaş tebrikler anerkad' Alıntı: Kaş gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Burası Neresi? ya çok kolay oldu galiba bir daha zor soru hazırlayacağım....evet kaş tebrikler anerkad' Alıntı: Kaş gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ...
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 11 Tem 2009 #2,263 Ynt: Burası Neresi? Ben kaş a gittim ama o kümbet kafamı karıştırdı ...2 gün falan kalmıştık..
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Tem 2009 #2,264 Ynt: Burası Neresi? limanın arkasından gidilen yol,teknelerin yanına çıkar anerkad' Alıntı: Ben kaş a gittim ama o kümbet kafamı karıştırdı ...2 gün falan kalmıştık.. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Burası Neresi? limanın arkasından gidilen yol,teknelerin yanına çıkar anerkad' Alıntı: Ben kaş a gittim ama o kümbet kafamı karıştırdı ...2 gün falan kalmıştık.. Genişletmek için tıkla ...
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 11 Tem 2009 #2,265 Ynt: Burası Neresi? zaman kısıtlıydı yanarım yanarım o gezimizde tekneyle batık şehiri seyretmediğime hala yanarım...
Ynt: Burası Neresi? zaman kısıtlıydı yanarım yanarım o gezimizde tekneyle batık şehiri seyretmediğime hala yanarım...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Tem 2009 #2,266 Ynt: Burası Neresi? Kaş'ın su altı zenginlikleri çok fazla...bilhassa dalgıçlar için...başka bir sefere belkide dalarak hemde
Ynt: Burası Neresi? Kaş'ın su altı zenginlikleri çok fazla...bilhassa dalgıçlar için...başka bir sefere belkide dalarak hemde
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 11 Tem 2009 #2,267 Ynt: Burası Neresi? yalan hepsi yalan ...ne dalması seyrialem ..yemez...korkuttu doktorlar..2 stent...
Ynt: Burası Neresi? yalan hepsi yalan ...ne dalması seyrialem ..yemez...korkuttu doktorlar..2 stent...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 12 Tem 2009 #2,268 Ynt: Burası Neresi? o zaman yeme-içme-yaşama şekli ve stres durumu değişmeli... anerkad' Alıntı: yalan hepsi yalan ...ne dalması seyrialem ..yemez...korkuttu doktorlar..2 stent... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Burası Neresi? o zaman yeme-içme-yaşama şekli ve stres durumu değişmeli... anerkad' Alıntı: yalan hepsi yalan ...ne dalması seyrialem ..yemez...korkuttu doktorlar..2 stent... Genişletmek için tıkla ...
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 12 Tem 2009 #2,269 Ynt: Burası Neresi? Hayat bir gün oda bugün...İşte o kadar....Adammmmm...sende.. En tehlike doktor...Dalma yok dalarsam zıpkınla bedava yokkk..
Ynt: Burası Neresi? Hayat bir gün oda bugün...İşte o kadar....Adammmmm...sende.. En tehlike doktor...Dalma yok dalarsam zıpkınla bedava yokkk..
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 12 Tem 2009 #2,270 Ynt: Burası Neresi? ssorunuz hazır mı?
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 12 Tem 2009 #2,271 Ynt: Burası Neresi? bende stres yapıyor..sorun bakalım ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 12 Tem 2009 #2,272 Ynt: Burası Neresi? bende de hazır değil,hem forumdan çıkıyorum sorsamda cevaben dönemem