Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #257 Ynt: Burası Neresi? cevabı veriyorum kıyıköy doğru mudur?
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 20 Ara 2006 #258 Ynt: Burası Neresi? bence de kiyikoy diyorum..
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #259 Ynt: Burası Neresi? artı ödül istiyorum
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 20 Ara 2006 #260 Ynt: Burası Neresi? ben de özleme ödül istiyorum ;D o cok bilip hep talihsizlikler yasamis bir insan :'( kimse vermezse ben sana ödül ismarlarim özlem artik kokorec mi raki mi yoksa gofret mi sen soyle ne istiyorsan
Ynt: Burası Neresi? ben de özleme ödül istiyorum ;D o cok bilip hep talihsizlikler yasamis bir insan :'( kimse vermezse ben sana ödül ismarlarim özlem artik kokorec mi raki mi yoksa gofret mi sen soyle ne istiyorsan
penguen Zirve Mesajlar 1,599 Tepkime Puanı 11 20 Ara 2006 #261 Ynt: Burası Neresi? doğrudur tebrik ederim. soralım. talihlimiz ödül olarak ne istiyor acaba?
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 20 Ara 2006 #262 Ynt: Burası Neresi? Ben de Özlem'in ödüllerini kendime istiyorum, isteyenin bir yüzü kara
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #263 Ynt: Burası Neresi? Ayyy nasıl mutluyum anlatamam ne ısmarlarsanız kabulüm ...ne ısmarlayacaksınız?
penguen Zirve Mesajlar 1,599 Tepkime Puanı 11 20 Ara 2006 #264 Ynt: Burası Neresi? tercihi bana bırakırsanız bol bol tatlı yersiniz. tuzlu sevenler başka bir soruyu bilsinler
Ynt: Burası Neresi? tercihi bana bırakırsanız bol bol tatlı yersiniz. tuzlu sevenler başka bir soruyu bilsinler
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #265 Ynt: Burası Neresi? Kusura bakma 40 yılda bir ödül kazandım bütün talihsizliklerime rağmen bende tatlıdan yanayım penguen iyi seçim phobios' Alıntı: Ben de Özlem'in ödüllerini kendime istiyorum, isteyenin bir yüzü kara Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Burası Neresi? Kusura bakma 40 yılda bir ödül kazandım bütün talihsizliklerime rağmen bende tatlıdan yanayım penguen iyi seçim phobios' Alıntı: Ben de Özlem'in ödüllerini kendime istiyorum, isteyenin bir yüzü kara Genişletmek için tıkla ...
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 20 Ara 2006 #266 Ynt: Burası Neresi? tamam o zaman parti vereyim ben, sinirsiz kokorec ve gofret olsun iyi mi hatta uzerine sinirsiz talcid ve rennie ;D bu arada ozlem sen pazar gunu mudurnu-abant'a gidiyor musun? gofreti orda bizzat kendim teslim edebilirim törensel bir havada
Ynt: Burası Neresi? tamam o zaman parti vereyim ben, sinirsiz kokorec ve gofret olsun iyi mi hatta uzerine sinirsiz talcid ve rennie ;D bu arada ozlem sen pazar gunu mudurnu-abant'a gidiyor musun? gofreti orda bizzat kendim teslim edebilirim törensel bir havada
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #267 Ynt: Burası Neresi? Harikaaaa evet pazar günü Mudurnu ve Abant'tayım gelirseniz sevinirim. Birazdan sıkı bir soru gelicek hazırlanın
Ynt: Burası Neresi? Harikaaaa evet pazar günü Mudurnu ve Abant'tayım gelirseniz sevinirim. Birazdan sıkı bir soru gelicek hazırlanın
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #268 Ynt: Burası Neresi? Yine çok kolay bir soru
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 20 Ara 2006 #269 Ynt: Burası Neresi? iznik? ay pardon alttakileri gormedimdi.. konya da olabilir.. ??? bilmiyorum galiba zorlamayayim :'(
Ynt: Burası Neresi? iznik? ay pardon alttakileri gormedimdi.. konya da olabilir.. ??? bilmiyorum galiba zorlamayayim :'(
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 20 Ara 2006 #271 Ynt: Burası Neresi? yok son olarak kars diyorum.. daha da demem merak etmeyin
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 20 Ara 2006 #272 Ynt: Burası Neresi? Yok yok bilemediniz ;D kopyada vermicem