ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Tem 2009 #3,105 Ynt: Burası Neresi? sağol canım
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 30 Tem 2009 #3,106 Ynt: Burası Neresi? ekiNoks' Alıntı: Şans diyelim Cavid Bey. Benim hazırlığım yok, siz sorar mısınız yine?... Genişletmek için tıkla ... Gerçekten merakımı hoş görün, yoksa ipuçları çok mu açıktı? Soru sorabilirim ama tekelime almış gibi olmayayım da... Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? ekiNoks' Alıntı: Şans diyelim Cavid Bey. Benim hazırlığım yok, siz sorar mısınız yine?... Genişletmek için tıkla ... Gerçekten merakımı hoş görün, yoksa ipuçları çok mu açıktı? Soru sorabilirim ama tekelime almış gibi olmayayım da... Cavid Sezen
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Tem 2009 #3,107 Ynt: Burası Neresi? Sorun lütfen Cavid Bey ...
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 30 Tem 2009 #3,108 Ynt: Burası Neresi? Cavid bey ipucu vermeyin ama
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Tem 2009 #3,109 Ynt: Burası Neresi? İpucu olmadan olmaz yahu?
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 30 Tem 2009 #3,110 Ynt: Burası Neresi? hemen degil ama çıldırmalar başlayınca
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Tem 2009 #3,111 Ynt: Burası Neresi? Sonra uyku tutmuyor Nursel, sabah bizi iş bekliyor hatırlatırım... Cavid Bey, lütfen ipuçlu soru olsun yine ...
Ynt: Burası Neresi? Sonra uyku tutmuyor Nursel, sabah bizi iş bekliyor hatırlatırım... Cavid Bey, lütfen ipuçlu soru olsun yine ...
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 30 Tem 2009 #3,112 Ynt: Burası Neresi? Burası neresi ve nerede? (İlçe olarak) [attachment=1] İpucu: 1.Vadi 2.Bir kent yakınında 3.karayolu geçiyor. Şimdilik bunlar yeter. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? Burası neresi ve nerede? (İlçe olarak) [attachment=1] İpucu: 1.Vadi 2.Bir kent yakınında 3.karayolu geçiyor. Şimdilik bunlar yeter. Cavid Sezen
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 30 Tem 2009 #3,113 Ynt: Burası Neresi? merhabaaa... soru gelmeden ben uyusam iyi olurr yoksa uyuyamayacağım iyi geceler sizlere
Ynt: Burası Neresi? merhabaaa... soru gelmeden ben uyusam iyi olurr yoksa uyuyamayacağım iyi geceler sizlere
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 30 Tem 2009 #3,114 Ynt: Burası Neresi? iyi geceler. Tunceli?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Tem 2009 #3,115 Ynt: Burası Neresi? Fethiye? iyi geceler Mürselim
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 30 Tem 2009 #3,116 Ynt: Burası Neresi? ekiNoks' Alıntı: Sonra uyku tutmuyor Nursel, sabah bizi iş bekliyor hatırlatırım... Cavid Bey, lütfen ipuçlu soru olsun yine ... Genişletmek için tıkla ... adrenalim' Alıntı: merhabaaa... soru gelmeden ben uyusam iyi olurr yoksa uyuyamayacağım iyi geceler sizlere Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar, doğru yanıt bulunamazsa, istediğiniz zaman doğru yanıtı veririm. Benim gibi emekli biri olmadığınızın ayırdındayım. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? ekiNoks' Alıntı: Sonra uyku tutmuyor Nursel, sabah bizi iş bekliyor hatırlatırım... Cavid Bey, lütfen ipuçlu soru olsun yine ... Genişletmek için tıkla ... adrenalim' Alıntı: merhabaaa... soru gelmeden ben uyusam iyi olurr yoksa uyuyamayacağım iyi geceler sizlere Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar, doğru yanıt bulunamazsa, istediğiniz zaman doğru yanıtı veririm. Benim gibi emekli biri olmadığınızın ayırdındayım. Cavid Sezen
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Tem 2009 #3,117 Ynt: Burası Neresi? Cavid Bey, araştırmak, bu arada birşeyler öğrenmek bizim hoşumuza gidiyor . İllaki bulacağız doğru yanıtı ...
Ynt: Burası Neresi? Cavid Bey, araştırmak, bu arada birşeyler öğrenmek bizim hoşumuza gidiyor . İllaki bulacağız doğru yanıtı ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 30 Tem 2009 #3,119 Ynt: Burası Neresi? Ihlara vadisi
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 30 Tem 2009 #3,120 Ynt: Burası Neresi? ekiNoks' Alıntı: Fethiye? iyi geceler Mürselim Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm.. ekiNoks' Alıntı: Cavid Bey, araştırmak, bu arada birşeyler öğrenmek bizim hoşumuza gidiyor . İllaki bulacağız doğru yanıtı ... Genişletmek için tıkla ... Bana göre daha gençsiniz ve çalışıyorsunuz çok büyük olasılıkla, uykusuz kalmanıza neden olmak istemiyorum. (Bir de hızlı yazabilsem..) Cavid Sezen Diğer ipucu: Burada kara(step) iklimi görülüyor.
Ynt: Burası Neresi? ekiNoks' Alıntı: Fethiye? iyi geceler Mürselim Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm.. ekiNoks' Alıntı: Cavid Bey, araştırmak, bu arada birşeyler öğrenmek bizim hoşumuza gidiyor . İllaki bulacağız doğru yanıtı ... Genişletmek için tıkla ... Bana göre daha gençsiniz ve çalışıyorsunuz çok büyük olasılıkla, uykusuz kalmanıza neden olmak istemiyorum. (Bir de hızlı yazabilsem..) Cavid Sezen Diğer ipucu: Burada kara(step) iklimi görülüyor.