Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 2 Ağu 2009 #3,297 Ynt: Burası Neresi? gonca ;D cok hızlısın yaa...dakkası dolmadı daha hehe ama dogru tahmın tebrıkler... ee gezenbiliyor
Ynt: Burası Neresi? gonca ;D cok hızlısın yaa...dakkası dolmadı daha hehe ama dogru tahmın tebrıkler... ee gezenbiliyor
Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 2 Ağu 2009 #3,298 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Tuna nehri okulum tam 50 m arkasında idi Genişletmek için tıkla ... ya ewet tunaydı ismi meriçle tuna dan başka nehir yok sanırım orda
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Tuna nehri okulum tam 50 m arkasında idi Genişletmek için tıkla ... ya ewet tunaydı ismi meriçle tuna dan başka nehir yok sanırım orda
Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 2 Ağu 2009 #3,299 Ynt: Burası Neresi? bir resim daha gölün ismini istiyorum...ankaranın batısı ilk ipucumuz olsun
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,300 Ynt: Burası Neresi? sarıyar baraj gölü olabilirmi
Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 2 Ağu 2009 #3,301 Ynt: Burası Neresi? maalesef... bir ipucu daha vereyim göl yapay bir göl değil..
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,302 Ynt: Burası Neresi? yedigöller
Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 2 Ağu 2009 #3,303 Ynt: Burası Neresi? maalesef.. cok gitmek istediğim yedi göller değil , gölümüz ege bölgesinde..
kyaz75 Kamp III Mesajlar 772 Tepkime Puanı 4 Yer ankara 2 Ağu 2009 #3,304 Ynt: Burası Neresi? karagöl?
Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 3 Ağu 2009 #3,305 Ynt: Burası Neresi? türkiyedeki göllerin yarısının ismi karagöl cvp ınız dogru kyaz75 ama neredeki karagölden bahsediyorsunuz
Ynt: Burası Neresi? türkiyedeki göllerin yarısının ismi karagöl cvp ınız dogru kyaz75 ama neredeki karagölden bahsediyorsunuz
kyaz75 Kamp III Mesajlar 772 Tepkime Puanı 4 Yer ankara 3 Ağu 2009 #3,306 Ynt: Burası Neresi? çubuk karagöl doğru mu?
kyaz75 Kamp III Mesajlar 772 Tepkime Puanı 4 Yer ankara 3 Ağu 2009 #3,307 Ynt: Burası Neresi? ankaranın batısında başka karagöl yok onun için sorayım ben sorumu biraz tahmin sonra ipucu
Ynt: Burası Neresi? ankaranın batısında başka karagöl yok onun için sorayım ben sorumu biraz tahmin sonra ipucu
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 3 Ağu 2009 #3,308 Ynt: Burası Neresi? kyaz75' Alıntı: ankaranın batısında başka karagöl yok onun için sorayım ben sorumu biraz tahmin sonra ipucu Genişletmek için tıkla ... Sayın kyaz75, Ankara'nın batısında (Tüm Türkiye'yi kastediyorsanız) başka karagöl var: İzmir - Yamanlar - Karagöl Sorunuza gelince: Batı Karadeniz'de Bartın kıyıları olabilir,İnkumu gibi.. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? kyaz75' Alıntı: ankaranın batısında başka karagöl yok onun için sorayım ben sorumu biraz tahmin sonra ipucu Genişletmek için tıkla ... Sayın kyaz75, Ankara'nın batısında (Tüm Türkiye'yi kastediyorsanız) başka karagöl var: İzmir - Yamanlar - Karagöl Sorunuza gelince: Batı Karadeniz'de Bartın kıyıları olabilir,İnkumu gibi.. Cavid Sezen
Musty35 Kamp I Mesajlar 189 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.ottomanracers.com 3 Ağu 2009 #3,309 Ynt: Burası Neresi? cavid bey bu konuda ihtisaslı , yamanlar karagöl doğru cevap....mesela bozdağlardada bi karagöl var bnm bildiğim
Ynt: Burası Neresi? cavid bey bu konuda ihtisaslı , yamanlar karagöl doğru cevap....mesela bozdağlardada bi karagöl var bnm bildiğim
M manowargs One Life LIVE IT Mesajlar 147 Tepkime Puanı 0 Yer zonguldak-kastamonu 3 Ağu 2009 #3,310 Ynt: Burası Neresi? karadeniz sahiline benziyor..abana veya inebolu
kyaz75 Kamp III Mesajlar 772 Tepkime Puanı 4 Yer ankara 3 Ağu 2009 #3,312 Ynt: Burası Neresi? gezmen' Alıntı: Sayın kyaz75, Ankara'nın batısında (Tüm Türkiye'yi kastediyorsanız) başka karagöl var: İzmir - Yamanlar - Karagöl Sorunuza gelince: Batı Karadeniz'de Bartın kıyıları olabilir,İnkumu gibi.. Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... ankara il sınırında batıda kalan karagöl olduğunu düşündüm yanıldıysam özür dilerim
Ynt: Burası Neresi? gezmen' Alıntı: Sayın kyaz75, Ankara'nın batısında (Tüm Türkiye'yi kastediyorsanız) başka karagöl var: İzmir - Yamanlar - Karagöl Sorunuza gelince: Batı Karadeniz'de Bartın kıyıları olabilir,İnkumu gibi.. Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... ankara il sınırında batıda kalan karagöl olduğunu düşündüm yanıldıysam özür dilerim