Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,713 Ynt: Burası Neresi? O halde Meriç'in diğer adı Mecidiye köprüsü ;D
PrometheusTR BMW R1200GS & T5 CamperVan Mesajlar 997 Tepkime Puanı 7 Yer İstanbul 15 Ağu 2009 #3,714 Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: O halde Meriç'in diğer adı Mecidiye köprüsü ;D Genişletmek için tıkla ... Bakın dikkat ederseniz Meriç daha uzun bir köprü ayrıca böyle çiftli pencereler yok Meriç'te. Hep tek tek..
Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: O halde Meriç'in diğer adı Mecidiye köprüsü ;D Genişletmek için tıkla ... Bakın dikkat ederseniz Meriç daha uzun bir köprü ayrıca böyle çiftli pencereler yok Meriç'te. Hep tek tek..
U ulash Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 1 15 Ağu 2009 #3,715 Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Evet Meriç olduğunu belirtmiştim takip edemediniz sanırım Genişletmek için tıkla ... Takip etmezmiyim.. arka plan şehir görüntüsü gibi onun için yanıldım..
Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Evet Meriç olduğunu belirtmiştim takip edemediniz sanırım Genişletmek için tıkla ... Takip etmezmiyim.. arka plan şehir görüntüsü gibi onun için yanıldım..
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,716 Ynt: Burası Neresi? PrometheusTR' Alıntı: Bakın dikkat ederseniz Meriç daha uzun bir köprü ayrıca böyle çiftli pencereler yok Meriç'te. Hep tek tek.. Genişletmek için tıkla ... Pencereler dikkatimi çekti de ??? Herhalde uyku saatim geldi
Ynt: Burası Neresi? PrometheusTR' Alıntı: Bakın dikkat ederseniz Meriç daha uzun bir köprü ayrıca böyle çiftli pencereler yok Meriç'te. Hep tek tek.. Genişletmek için tıkla ... Pencereler dikkatimi çekti de ??? Herhalde uyku saatim geldi
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,717 Ynt: Burası Neresi? ulash' Alıntı: Takip etmezmiyim.. arka plan şehir görüntüsü gibi onun için yanıldım.. Genişletmek için tıkla ... olabilir tabii
Ynt: Burası Neresi? ulash' Alıntı: Takip etmezmiyim.. arka plan şehir görüntüsü gibi onun için yanıldım.. Genişletmek için tıkla ... olabilir tabii
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,718 Ynt: Burası Neresi? Gerçekten çok merak ettim ynt. alabilirmiyim?
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,719 Ynt: Burası Neresi? Buldum..Pencerelerden biri fotomontaj ;D
PrometheusTR BMW R1200GS & T5 CamperVan Mesajlar 997 Tepkime Puanı 7 Yer İstanbul 15 Ağu 2009 #3,720 Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Gerçekten çok merak ettim ynt. alabilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Bir kişiden daha tahmin alalım da öyle söyleyeyim İpucu vereyim ama; Meriç Köprüsü ile benzetmeniz çok doğal 34sel' Alıntı: Buldum..Pencerelerden biri fotomontaj ;D Genişletmek için tıkla ... güzel espiri köprüyü de PS ile kısalttım demek ki
Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Gerçekten çok merak ettim ynt. alabilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Bir kişiden daha tahmin alalım da öyle söyleyeyim İpucu vereyim ama; Meriç Köprüsü ile benzetmeniz çok doğal 34sel' Alıntı: Buldum..Pencerelerden biri fotomontaj ;D Genişletmek için tıkla ... güzel espiri köprüyü de PS ile kısalttım demek ki
PrometheusTR BMW R1200GS & T5 CamperVan Mesajlar 997 Tepkime Puanı 7 Yer İstanbul 15 Ağu 2009 #3,722 Ynt: Burası Neresi? sizden esinlendim
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,723 Ynt: Burası Neresi? İlham verdiğime sevindim de bakmadığım kemerli köprü kalmadı sanırım ??? :-\
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,724 Ynt: Burası Neresi? Yunanistan'daysa bilemem tabii
PrometheusTR BMW R1200GS & T5 CamperVan Mesajlar 997 Tepkime Puanı 7 Yer İstanbul 15 Ağu 2009 #3,725 Ynt: Burası Neresi? yok o kadar uzaklarda değil Ülkemiz sınırları içerisinde.
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,726 Ynt: Burası Neresi? Tunca köprüsü tabii inanamıyorum
PrometheusTR BMW R1200GS & T5 CamperVan Mesajlar 997 Tepkime Puanı 7 Yer İstanbul 15 Ağu 2009 #3,727 Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Tunca köprüsü tabii inanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Evrekaaaa demeniz lazımdı Evet işte bu
Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Tunca köprüsü tabii inanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Evrekaaaa demeniz lazımdı Evet işte bu
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 15 Ağu 2009 #3,728 Ynt: Burası Neresi? Hakikaten güzel soruydu tebrik ederim.Çok keyifliydi