Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,033 Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: fransız mı cezayir mi? Genişletmek için tıkla ... Sokağın gerçek adı aslında Cezayir. Ama Fransız Sokağı olarak da bilinir
Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: fransız mı cezayir mi? Genişletmek için tıkla ... Sokağın gerçek adı aslında Cezayir. Ama Fransız Sokağı olarak da bilinir
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Eyl 2009 #4,034 Ynt: Burası Neresi? teşekkürler anladım
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 1 Eyl 2009 #4,035 Ynt: Burası Neresi? evet Nursel bildin zaten ben daha soruyu sorarken bunu Nursel görürse hemen bilir diye düşündüm
Ynt: Burası Neresi? evet Nursel bildin zaten ben daha soruyu sorarken bunu Nursel görürse hemen bilir diye düşündüm
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,036 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: evet Nursel bildin zaten ben daha soruyu sorarken bunu Nursel görürse hemen bilir diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Ben bileyim diye sordun yani Ama şimdi itirazlar yükselecek
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: evet Nursel bildin zaten ben daha soruyu sorarken bunu Nursel görürse hemen bilir diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Ben bileyim diye sordun yani Ama şimdi itirazlar yükselecek
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,037 Ynt: Burası Neresi? Bu fotoğrafı bir arkadaşım çekti. Binlerce metre yükseklikten. Ben çekebilmeyi isterdim tabii
Ynt: Burası Neresi? Bu fotoğrafı bir arkadaşım çekti. Binlerce metre yükseklikten. Ben çekebilmeyi isterdim tabii
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,039 Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: kaçkarlar Genişletmek için tıkla ... Kolaydı değil mi Tebrik ederim.
Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: kaçkarlar Genişletmek için tıkla ... Kolaydı değil mi Tebrik ederim.
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Eyl 2009 #4,040 Ynt: Burası Neresi? bilinen bir yer kolaydı evett şimdi düşündüm de acaba erken mi verdim cvp ı ;D ;D ;D
Ynt: Burası Neresi? bilinen bir yer kolaydı evett şimdi düşündüm de acaba erken mi verdim cvp ı ;D ;D ;D
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,041 Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: bilinen bir yer kolaydı evett şimdi düşündüm de acaba erken mi verdim cvp ı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yoo ben hemen bilineceğine emindim
Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: bilinen bir yer kolaydı evett şimdi düşündüm de acaba erken mi verdim cvp ı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yoo ben hemen bilineceğine emindim
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,043 Ynt: Burası Neresi? Yanlış anlama, başarını küçümsemek istemem Soru var mı?
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Eyl 2009 #4,044 Ynt: Burası Neresi? neden yanlış anlayayım ama sankı maksatlı olarak kolay sorulmuş gibi geldi bana ben de hemen sazan gibi daldım ;D ;D soru yolda
Ynt: Burası Neresi? neden yanlış anlayayım ama sankı maksatlı olarak kolay sorulmuş gibi geldi bana ben de hemen sazan gibi daldım ;D ;D soru yolda
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,046 Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: neden yanlış anlayayım ama sankı maksatlı olarak kolay sorulmuş gibi geldi bana ben de hemen sazan gibi daldım ;D ;D soru yolda Genişletmek için tıkla ... Maksatlı değildi, sevdiğim bir fotoğraf Kordon'a benzettim.İlk aklıma gelen.
Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: neden yanlış anlayayım ama sankı maksatlı olarak kolay sorulmuş gibi geldi bana ben de hemen sazan gibi daldım ;D ;D soru yolda Genişletmek için tıkla ... Maksatlı değildi, sevdiğim bir fotoğraf Kordon'a benzettim.İlk aklıma gelen.
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 1 Eyl 2009 #4,048 Ynt: Burası Neresi? Peki İzmir civarında bir yer mi?