goncaty Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 13 Yer İstanbul Web www.instagram.com 26 Eyl 2009 #4,305 Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim gerçekten bağımlılık yapıyormuş,onu anladım işte sorum,işte ipucu:Ege bölgesinde muhteşem bir koy [attachment=1]
Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim gerçekten bağımlılık yapıyormuş,onu anladım işte sorum,işte ipucu:Ege bölgesinde muhteşem bir koy [attachment=1]
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 26 Eyl 2009 #4,306 Ynt: Burası Neresi? çok dağlık sanıyorum güney ege
goncaty Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 13 Yer İstanbul Web www.instagram.com 26 Eyl 2009 #4,307 Ynt: Burası Neresi? Evet Kemal Bey,yaklaştınız
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 26 Eyl 2009 #4,308 Ynt: Burası Neresi? Merhaba; Sanki Muğla-Datça-Hayıt Bükü(Kızılbük) gibi... Cavid Sezen
goncaty Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 13 Yer İstanbul Web www.instagram.com 26 Eyl 2009 #4,309 Ynt: Burası Neresi? Merhaba Cavid Bey, aslında mevki olarak doğru,Hayıtbükü'ne çok çok yakın küçük bir koy
Ynt: Burası Neresi? Merhaba Cavid Bey, aslında mevki olarak doğru,Hayıtbükü'ne çok çok yakın küçük bir koy
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 26 Eyl 2009 #4,311 Ynt: Burası Neresi? Ova Bükü mü?.. Cavid Sezen
goncaty Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 13 Yer İstanbul Web www.instagram.com 26 Eyl 2009 #4,312 Ynt: Burası Neresi? Hayıtbükü'nün hemen yanında, çok çok küçük bir koy.Ovabükü Hayıtbükü'nün bir tarafında,bu minik koy ise diğer tarafında
Ynt: Burası Neresi? Hayıtbükü'nün hemen yanında, çok çok küçük bir koy.Ovabükü Hayıtbükü'nün bir tarafında,bu minik koy ise diğer tarafında
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 26 Eyl 2009 #4,313 Ynt: Burası Neresi? Kızılbük dikkatinizi çekmedi sanıyorum.. Cavid Sezen
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 26 Eyl 2009 #4,314 Ynt: Burası Neresi? Gabaklar da denir. Cavid Sezen
goncaty Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 13 Yer İstanbul Web www.instagram.com 26 Eyl 2009 #4,315 Ynt: Burası Neresi? Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar...
Ynt: Burası Neresi? Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar...
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 26 Eyl 2009 #4,316 Ynt: Burası Neresi? goncaty' Alıntı: Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar... Genişletmek için tıkla ... Cavid bey'den kaçması mümkün değil Tebrikler
Ynt: Burası Neresi? goncaty' Alıntı: Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar... Genişletmek için tıkla ... Cavid bey'den kaçması mümkün değil Tebrikler
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 26 Eyl 2009 #4,317 Ynt: Burası Neresi? goncaty' Alıntı: Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar... Genişletmek için tıkla ... Bir anlık dalgınlık, olur böyle şeyler... Benim izleme sorunlarım oluyor; bir arkadaş sorabilir, örneğin siz Gonca Hanım?..(Sanıyorum adınız Gonca) Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? goncaty' Alıntı: Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar... Genişletmek için tıkla ... Bir anlık dalgınlık, olur böyle şeyler... Benim izleme sorunlarım oluyor; bir arkadaş sorabilir, örneğin siz Gonca Hanım?..(Sanıyorum adınız Gonca) Cavid Sezen
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 26 Eyl 2009 #4,318 Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Cavid bey'den kaçması mümkün değil Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama o denli de değil.. Sayfaya çok giren bir arkadaş soru yöneltebilirse iyi olur.. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? 34sel' Alıntı: Cavid bey'den kaçması mümkün değil Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama o denli de değil.. Sayfaya çok giren bir arkadaş soru yöneltebilirse iyi olur.. Cavid Sezen
goncaty Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 13 Yer İstanbul Web www.instagram.com 27 Eyl 2009 #4,319 Ynt: Burası Neresi? gezmen' Alıntı: Bir anlık dalgınlık, olur böyle şeyler... Benim izleme sorunlarım oluyor; bir arkadaş sorabilir, örneğin siz Gonca Hanım?..(Sanıyorum adınız Gonca) Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... Anlayışınıza teşekkür ederim ve tebrik ederim Cavid Bey.Evet Adım Gonca,ben de fırsat buldukça izleyebiliyorum.Ama bir soru daha sorabilirim İşte ipucu;Trakya bölgesinde bir ilçe [attachment=1]
Ynt: Burası Neresi? gezmen' Alıntı: Bir anlık dalgınlık, olur böyle şeyler... Benim izleme sorunlarım oluyor; bir arkadaş sorabilir, örneğin siz Gonca Hanım?..(Sanıyorum adınız Gonca) Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... Anlayışınıza teşekkür ederim ve tebrik ederim Cavid Bey.Evet Adım Gonca,ben de fırsat buldukça izleyebiliyorum.Ama bir soru daha sorabilirim İşte ipucu;Trakya bölgesinde bir ilçe [attachment=1]
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 27 Eyl 2009 #4,320 Ynt: Burası Neresi? Bekledim yanıt yok... Sanıyorum çok ilgili değil arkadaşlar bu dinlence akşamında. Bence: Pınarhisar (Kırklareli) Cavid Sezen Not: Yanıt doğru ise, soru yöneltmeyi siz sürdürün lütfen.
Ynt: Burası Neresi? Bekledim yanıt yok... Sanıyorum çok ilgili değil arkadaşlar bu dinlence akşamında. Bence: Pınarhisar (Kırklareli) Cavid Sezen Not: Yanıt doğru ise, soru yöneltmeyi siz sürdürün lütfen.