seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 30 Eyl 2009 #4,385 Ynt: Burası Neresi? köyün mü yoksa bağlı olduğu ilin adını mı yazıcağız ?
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 30 Eyl 2009 #4,386 Ynt: Burası Neresi? faruks' Alıntı: Bursa ,Mustafakemalpaşa,Hacıahmet köyü [/quote oooooo tebrikler biz leb dedik henüz Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Burası Neresi? faruks' Alıntı: Bursa ,Mustafakemalpaşa,Hacıahmet köyü [/quote oooooo tebrikler biz leb dedik henüz Genişletmek için tıkla ...
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,387 Ynt: Burası Neresi? buranın bir kuralı var mı sevgili peşehodka?)ben de bir soru sorayım?? burası neresi?
Ynt: Burası Neresi? buranın bir kuralı var mı sevgili peşehodka?)ben de bir soru sorayım?? burası neresi?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Eki 2009 #4,388 Ynt: Burası Neresi? hoş geldin yoktun bayadır Fatoş bakalım burası neresi olabilir şirin bir yere benziyor İç anadoluda bir yer mi
Ynt: Burası Neresi? hoş geldin yoktun bayadır Fatoş bakalım burası neresi olabilir şirin bir yere benziyor İç anadoluda bir yer mi
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,389 Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim Perihancım..evet yaaa unuttum burayı...aklıma düştün birdenevet iç anadıluda bir yer..bir ilimizin ilk yerleşim yeri..restore edilip turizme kazandırlımaya çalışılıyor.ben gitmedim ama..
Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim Perihancım..evet yaaa unuttum burayı...aklıma düştün birdenevet iç anadıluda bir yer..bir ilimizin ilk yerleşim yeri..restore edilip turizme kazandırlımaya çalışılıyor.ben gitmedim ama..
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,390 Ynt: Burası Neresi? mesela işi kolaylaştırmak adına ilimizin kaç harften oluştuğunu söylemekle başlayayım..7harfli bir iç anadolu ili...bundan sonrası kolaylaşır gibi
Ynt: Burası Neresi? mesela işi kolaylaştırmak adına ilimizin kaç harften oluştuğunu söylemekle başlayayım..7harfli bir iç anadolu ili...bundan sonrası kolaylaşır gibi
aytar63 Seyyah olup şu dağları gezerim. Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 2 Eki 2009 #4,391 Ynt: Burası Neresi? Bursa ?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Eki 2009 #4,392 Ynt: Burası Neresi? Kütahya
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,393 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Kütahya Genişletmek için tıkla ... yaklaştııınnnnn..yukarı çık ..yön belirtmeyeyim
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Kütahya Genişletmek için tıkla ... yaklaştııınnnnn..yukarı çık ..yön belirtmeyeyim
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,394 Ynt: Burası Neresi? aytar63' Alıntı: Bursa ? Genişletmek için tıkla ... profil resminiz orjinal..urfadan mı??
Ynt: Burası Neresi? aytar63' Alıntı: Bursa ? Genişletmek için tıkla ... profil resminiz orjinal..urfadan mı??
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Eki 2009 #4,395 Ynt: Burası Neresi? Mudanya
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Eki 2009 #4,396 Ynt: Burası Neresi? dııııııııt cevap veriyorum Tarihi odunpazarı evleri Eskişehir
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,397 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: dııııııııt cevap veriyorum Tarihi odunpazarı evleri Eskişehir Genişletmek için tıkla ... ))harikasın...asıl harika kim ki acaba
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: dııııııııt cevap veriyorum Tarihi odunpazarı evleri Eskişehir Genişletmek için tıkla ... ))harikasın...asıl harika kim ki acaba
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Eki 2009 #4,398 Ynt: Burası Neresi? teşekürler haklısın asıl harika olan Allahın bize bahşetmiş olduğu nimetler sevgi ve saygı
Ynt: Burası Neresi? teşekürler haklısın asıl harika olan Allahın bize bahşetmiş olduğu nimetler sevgi ve saygı
P perhaps “Gitmediğin yer, senin değildir.” Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2009 #4,399 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: teşekürler haklısın asıl harika olan Allahın bize bahşetmiş olduğu nimetler sevgi ve saygı Genişletmek için tıkla ... çoookkk haklısın canım..teşekkür ediyorum ,herkese iyi tatiller diyorum...bir sonraki soru kimden??
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: teşekürler haklısın asıl harika olan Allahın bize bahşetmiş olduğu nimetler sevgi ve saygı Genişletmek için tıkla ... çoookkk haklısın canım..teşekkür ediyorum ,herkese iyi tatiller diyorum...bir sonraki soru kimden??
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Eki 2009 #4,400 Ynt: Burası Neresi? Perihan' dan ;D ;D ;D