Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 609,380

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

Tek sorun takip gerektirmesi.Saygıyla...
seyyah-34' Alıntı:
doğru cevap tebrikler
ama böyle cevapları bilip bilipte kaybolmak olmuyor .sizde sorun biraz yok ben takip edemiyorum diyorsanız o başka.

özür göremedim başka forumlardaydım fatoş hanım hay hay sorabilirim ama bu ulash kardeşim soruyu biliyor ve sonra kayboluyor bari dese sıram sizin diye bizde hak geçmesin diye bekliyoruz .

Fotoğraftaki mersedes senin araban mı Kemal abi, plakayı dikkate almalı mıyız?

aa rica ederim fatoş hanım ben öyle hantal araçlara binmem hem siz benim siyah seyyahımı daha tanıyamadınızmı ki
plakamı hımmmm gece gece gözden kaçmış

ulash bey kardeşim kısaca seni tanıyalımmı tabii istersen bilgilerini inceledim hiç bir bilgi yok hakkında.

Bu durumda Avrupa mı Anadolu yakası mı diye sormak lazım

oo nursel hanım hoş geldiniz yeni imajınız hayırlı olsun nerenin kamp ateşi o öyle ,
ya inanın benim kadar kimseler ipin ucunu kaçırmıyor ama ben resim dayandıramıyorum size. hadi burası 4 harfli olsun şimdi ulash kardeşim birazdan bulur

seyyah-34' Alıntı:
ulash bey kardeşim kısaca seni tanıyalımmı tabii istersen bilgilerini inceledim hiç bir bilgi yok hakkında.

Açık konuşmayı herzaman sevmişimdir.Ulaş oğlum onun nick iyle arada giriyorum.yasaklılardanım,konuyu taşımak istemiyorum yasaklılar kısmını okuyunuz.Anerkad nick im..(Benimle sorunlarınıda bilmiyorum ve herzaman arkasındayım yazdıklarımın)Bu arada bu sayfayı sevdiğimdendir girme sebebim..pek girmiyorum..

hımm anlıyorum nikinizide hatırladım neyse olabilir, osmanlı da çerçeveye giren ünlü bir söz vardır,

BUDA GEÇER