S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,561 Ynt: Burası Neresi? Fotoğrafın çekildiği yeri soruyorum.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,562 Ynt: Burası Neresi? günaydınlar Serdarbey hoş geldiniz tarım alanı muhtemelen seralar var akdenizde bir yermi
Ynt: Burası Neresi? günaydınlar Serdarbey hoş geldiniz tarım alanı muhtemelen seralar var akdenizde bir yermi
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,563 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: günaydınlar Serdarbey hoş geldiniz tarım alanı muhtemelen seralar var akdenizde bir yermi Genişletmek için tıkla ... günaydın! evet akdeniz.
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: günaydınlar Serdarbey hoş geldiniz tarım alanı muhtemelen seralar var akdenizde bir yermi Genişletmek için tıkla ... günaydın! evet akdeniz.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,564 Ynt: Burası Neresi? Manvgat çayı olabilir
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,565 Ynt: Burası Neresi? Yada Köprüçayı
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,566 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Yada Köprüçayı Genişletmek için tıkla ... değil ikisi de.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,567 Ynt: Burası Neresi? Adana bölgesi o zaman
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,568 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Adana bölgesi o zaman Genişletmek için tıkla ... daha batıda.
aytar63 Seyyah olup şu dağları gezerim. Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 21 Eki 2009 #4,569 Ynt: Burası Neresi? soba' Alıntı: Mahmutoğlu Kulesi. Genişletmek için tıkla ... Cevap vermekte biraz gecikmişim cevap doğru zaten soruyuda sormuşsunuz
Ynt: Burası Neresi? soba' Alıntı: Mahmutoğlu Kulesi. Genişletmek için tıkla ... Cevap vermekte biraz gecikmişim cevap doğru zaten soruyuda sormuşsunuz
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,570 Ynt: Burası Neresi? aytar63' Alıntı: Cevap vermekte biraz gecikmişim cevap doğru zaten soruyuda sormuşsunuz Genişletmek için tıkla ... Kemal Bey yetki verdi Bu arada ben acemiyim daha, ipucu vermenin zamanı mıdır?
Ynt: Burası Neresi? aytar63' Alıntı: Cevap vermekte biraz gecikmişim cevap doğru zaten soruyuda sormuşsunuz Genişletmek için tıkla ... Kemal Bey yetki verdi Bu arada ben acemiyim daha, ipucu vermenin zamanı mıdır?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,571 Ynt: Burası Neresi? Antalya
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,572 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Antalya Genişletmek için tıkla ... evet ama Antalya'nın neresi? bu arada, derenin adını sormuyorum, fotoğrafın çekildiği yerin adını soruyorum.
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Antalya Genişletmek için tıkla ... evet ama Antalya'nın neresi? bu arada, derenin adını sormuyorum, fotoğrafın çekildiği yerin adını soruyorum.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,573 Ynt: Burası Neresi? bölgeyi bulalım da ondan sonra neresi olduğunu da bulacağız
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 21 Eki 2009 #4,574 Ynt: Burası Neresi? dağın adı mı soruluyor o bölgenin bir önemi var mı mesela
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2009 #4,575 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: dağın adı mı soruluyor o bölgenin bir önemi var mı mesela Genişletmek için tıkla ... dağ değil aslında bir antik kent burası. biraz yüksekte dereden. kerimin dere değil.
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: dağın adı mı soruluyor o bölgenin bir önemi var mı mesela Genişletmek için tıkla ... dağ değil aslında bir antik kent burası. biraz yüksekte dereden. kerimin dere değil.
aytar63 Seyyah olup şu dağları gezerim. Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 21 Eki 2009 #4,576 Ynt: Burası Neresi? Antik kenti bulunca hangi uygarlıkların yaşadığını sormazsın değil mi