Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 609,530

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

Serdar bey işi fazlasıyla çözmüş önce dereyi sonra fotoğrafın çekildiği yeri daha sonra o yapının hangi uygarlığa ait olduğunu soruyor. Şaka bir yana teşekkür ederiz Serdar bey

peşehodka' Alıntı:
ŞU AN ORAYA IŞINLANMAK İSTERDİM
Bunu ne kadar çok istediğinizi yazı formatınızdan da anlayabiliyoruz ;D ;D perihan hanım eğer sağılığımız müsade ederse bu arzunuzunu çokta uzun olmayan bir zamanda göreceğiz inşaallah. ben buna inanlardanım.

özür dilerim büyük harfle yazdığımın farkında değilim
Ege olmadğına üzüldüm
Akdeniz mi
marmara mı sonra da karadeniz mi diye soracam ama hakkımı saklı tutuyorum

Ali bey kardeşim sen bu biglileri verirken ben hep seni avatarda ki halin ile tasvir ediyorum ;D ;D ;D

Hahahahaha abi gülmekten yazamıyorum. ;D ;D Tüyo verildikçe internetten aramaya başlıyorum

peşehodka' Alıntı:
özür dilerim büyük harfle yazdığımın farkında değilim
Ege olmadğına üzüldüm
Akdeniz mi
marmara mı sonra da karadeniz mi diye soracam ama hakkımı saklı tutuyorum

Ben sizi sıkıntıya sokmadan Karadeniz diyeyim o zaman

Var abi var karadeniz sahilleri doğru cevap abi ilimizi daha sonrada fotoğrafın çekildiği yeri bulabilecekmisin abi

Ben ya ben alicim hem burada hemde bana gelen bazı özel mesajlar yüzünden yerlere yatıyorum. eşim ve kızım bana melül melül bakıyorlar. ;D ;D buradaki muhabbeti bilmeseler varya bizim adam kafayı yedi diyecekler ;D ;D

aytar63' Alıntı:
Var abi var karadeniz sahilleri doğru cevap abi ilimizi daha sonrada fotoğrafın çekildiği yeri bulabilecekmisin abi
Aliicim başka arzunuz gel bak nar yiyorum ikimize yetecek kadar var

şimdi bu köyün tarihi turistik önemi varmı ilk önce bunu de Ali,

dipnot: adım Perihan 34 yaşındayım ister abla deyin ister Perihan deyin

Böyle olur olmaz yazıyoruz varya sonra yarışmacılar resmi görmek için taaa gerilere gitmek zorunda kalıyorlar bu haksızlık bu ne yüzsüzlüktür böyle