Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 610,608
Ynt: Burası Neresi?

selam hayırlı akşalar herkeze burası neresi çokgüzel ip uçları olsa dahada güzel

Etiketler

Ahmet bey 2 yıl önce esra hanım hangi sahillerdeydi acaba. ? ama ben yinede karadeniz sahilindeyim şimdi üşenmesem taa akçakocaya kadar gideceğim. hani birde etrafta bir tanıyacak emmare de olsa. ipi biraz bıraksanız çok değil azııcık.

seyyah-34' Alıntı:
Ahmet bey 2 yıl önce esra hanım hangi sahillerdeydi acaba. ? ama ben yinede karadeniz sahilindeyim şimdi üşenmesem taa akçakocaya kadar gideceğim.
bir yer sor da öle git bari

Esra hanımın sorusunu siz bildiniz de sıranızı banamı veriyorsunuz perihan hanım ;D

Bütün yollar senin Kemal Abi..

Ben ahmet beyin iznile devam ediyorum. ama çokta kolay sorular ile vede kendime ait resimlerle hadi kolay gelsin.

[attachment=1]

vavvv proğramızı daha başka kimler takip ediyormuş. hoş geldiniz hasanfb kardeşim.

cevaplar yanlış demek yerine daha kibarca henüz doğru cevap yok diyorum.

yanlız perihan hanım ve fatoş hanımdan her an doğru cevaplar gelebilir. buda çok çabuk vermiş olduğum ip uçları.

ya burası Tekirdağ' a girerken solda bir çifliğe benziyor hayvanat bahçesi de vardı omu yoksa

Diğer tehlikeli arkadaşım ise ulash öyleeee yukarılardan ince ve derinden bakıyorr vallahi ;D