fırtına geliyo
bizimkiler aşı ol diye kafamı kazıyorlar
ben olmicam
kekik, çay çöp vitamin hepsini alıyorum anlamıyorlarrr
bugün trafiğe çıktım
hiç hata yapmadım sadece direksiyonu fazla kırdım
öğreneceğim ben bu işi
ee bunu kutlamak için artık şu resimlerinden bir yer sorarsın değil mi Kemal abi
Sanırım benim yüzünden burası neresinin kuralları değişecek. yani en çabuk bulan değilde pc başında en duran soracak şeklinde olucak mı dermişim. sıra ulash kardeşimin ama o daha çok çözmeyi tercih ediyor.
Sanırım benim yüzünden burası neresinin kuralları değişecek. yani en çabuk bulan değilde pc başında en duran soracak şeklinde olucak mı dermişim. sıra ulash kardeşimin ama o daha çok çözmeyi tercih ediyor.
tamamen katılıyorum Kemal abi
sen sor sende arşiv çokmuş
ben resim fukarası (fotoğraf makinası tutmayı bile bilmem) direksiyon kursum bitince fotoğraf kursuna fa giderim artık şimdilik idare edin
hee Karga kardeş nerede bu arada
İşyerimizi ziyaret ettinizmi perihan hanım vermiş olduğum linkte. ben direksiyon konusunda size özelden yardımcı olabilirim hem teknik hemde pratik hemde hayatı trafik kazaları ile geçen vede hiçbir çiziği olmayan bir usta sıfatı ile.
peki şimdi sorumuza geçelim.
İşyerimizi ziyaret ettinizmi perihan hanım vermiş olduğum linkte. ben direksiyon konusunda size özelden yardımcı olabilirim hem teknik hemde pratik hemde hayatı trafik kazaları ile geçen vede hiçbir çiziği olmayan bir usta sıfatı ile.
peki şimdi sorumuza geçelim.