Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 610,384

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

seyyah-34' Alıntı:
Bende o hasretinizi gidermek için taaa oralara kadar geldim sizi son model bir araçla doğduğunuz topraklara götüreyim ama olmadı. olsun başka bir gün inşaallah.

aldım abi aldım ben senin nityetin önemliydi daha görür görmez bildim ben ciğerim yandı memleket yav ne olursa olsun

Ben bu arada kendi çektiğim resimlerden bol bol malzeme hazırladım ne olur ne olmaz. bu foruma tam 5 yıl yetecek resimlerim var öyle alıntı falanda değil. 14 yaşımdan beri resim çekiyorum. dile kolay tam 35 yıldır.

not: yayınlayacağım bütün resimlerimde orayı keşfedecek bir emmare mutlaka olucak. sizi günlerce uğraştırmayacak,google yi aşındırmayacak.

eski Malatya kalesi Engin hocam

Malatya Battalgazi ilçesinde bulunan Eski Malatya Kalesi, il merkezinden 11 km. kuzeyde, Aslantepe’nin de 3 km.kuzeybatısındadır. Derme Deresi ile kesilen kale ve surlar geniş bir alanı kapsamaktadır.

Eski Malatya Kalesinin yapımına Roma İmparatoru Titus Livius M.S.79 yılında başlamış, çalışmalar uzun süre devam etmiş, Bizans İmparatoru Iustianus zamanında, 530-540 yıllarında tamamlanmıştır. Danişment Emirlerinden Gazi Taylı ve Selçuklu Sultanı II. Kılıçaslan tarafından 1181’de onarılmıştır

Pehh pehhh pehhh maşaallah soru sorma şevkim kırıldı inanki, korktum . nerede ise taşlarının bile nereden getirildiğini bilecek.

Evet.. Tebrikler Perihan hanım, güzel çalışıyorsunuz.

ulash' Alıntı:
Evet.. Tebrikler Perihan hanım, güzel çalışıyorsunuz.

hocam hatırlıyormusunuz temmuz ayında öle bir soru sormuştunuz
ben de ama hocam elektrikler kesildi çalışamadım demiştim

Peki perihan hanım bu bilgiye bizim göremediğimiz hangi ip ucundan yola çıktığınızı öğrebilirmiyim. mahsuru yoksa.

seyyah-34' Alıntı:
Peki perihan hanım bu bilgiye bizim göremediğimiz hangi ip ucundan yola çıktığınızı öğrebilirmiyim. mahsuru yoksa.

taşlar abi taşlar
seviyorum taşı toprağı ip ucu doğu anadolu
bilemediğimiz çok soru oluyo yaa bazen sadece nasip oluyor

Bu kadar erken bulacağınızı tahmin etmedim..Hatta kale ipucunu vermeyi düşünmüştüm,nette kalesi diye aratıncada çıkmıyor..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2120.2140

soru buydu ama ne soruydu

bak işte cevabına bakmadan bildim öle kazınmış ki kafama
ama hocam gerçekten süper sorular soruyorsunuz