KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu koltuklar antik kent içindeki, tiyatroya ait olmalı, tiyatro izliyordu diyebiliriz. Ayrıca uzak mesafede Kumluca ovası ve Akdeniz manzarası, sol tarafa bakılırsa Beydağları manzarası da var.
Genel kültür bilgisi için benden 10 puan ama memleketiniz olduğu için bunun 3 nü kesiyorum geriye 7 kalıyor eh bayağı iyi bir puan.
Teşekkürler mustafa bey "Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"da sıra kumlucaya geldiğinde artık bol bol seyredersiniz sizin illeri. Diyor soruma geçiyorum.
Genel kültür bilgisi için benden 10 puan ama memleketiniz olduğu için bunun 3 nü kesiyorum geriye 7 kalıyor eh bayağı iyi bir puan.
Teşekkürler mustafa bey "Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"da sıra kumlucaya geldiğinde artık bol bol seyredersiniz sizin illeri. Diyor soruma geçiyorum.
Not için teşekkür ederim Kemal Bey, ;D ;D Kumluca'dan Antalya merkeze kadar her yerleşim biriminde akrabalarım var her yerini bilirim. Sıranın oralara gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin. Selamlar.
"Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor" Başlığında millet resim bekliyor bense oyunlarla zaman öldürüyorum. Ama artık "sizin mesajlarınız köşemi " tıklamamam lazım yoksa gezi notları yürümüyor,2 gündür Gezenbilirde dolaşıp geziyorum. :
Üzgünüm sizi doğrulayamadığım için ,üzgünüm pek fazla ip ucu veremediğim için ne yapalımmmm ben böyleyimmmm diye sürüp giden bir şarkımı vardı.
Aslında çok zor bir soruda değil öğrenince AAA diyeceksiniz üstelik prensibim gereği bütün sorularımda mutlaka etrafta bazı emmareler bırakmışımdır.Ama siz yinede oradaki bir talebya takılmayın sakın çünkü o ismi olan yer tam aksi istikamette....
Mürselim kardeşim o reklamı kapamadığımı biliyorum ve hayır diyorum çok çok ünlü bir yer hatta orta yaş üst gurubu biraz daha iyi bilir burayı işlerine geldiği için,sağlıklarını düşündükleri için...
Hasan kardeşim malesef değil ama ben sizin o güzel hatırınız için biraz daha ip ucu vermek istiyorum.
Burası Türkiyenin çok ünlü şifalı sularına ev sahipliği yaptığı bir yerleşim yeri.Hadi kolay gelsin