KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hahhaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yaaaa üstelik ayrıca dünyanıın merkezi ;D ;D ;D
Bu kadar ip ucunu Nasreddin hocaya versek ipe un sererdi ipi emanet vermeye niyeti yoksa eğer. ;D ;D ;D
Sıra kimde. ;D
Ben burası neresinden şikayetçiyim bana cevapları inanınki hemen bildirmiyor.Üstelik arasıra bakıyorum bilen olursa yanıtlayayım diye bana gelen mesajda sadece adrenalim in adı geçiyordu. yöneticilerimiz dikkatine.
sanııyorum sayın medea bayan bir üyemiz yanılmıyorsam çünkü kimlik bilgileri eksik.
sayın medea sıra sizde
Hay hay zaten en çok ben online olduğumdan bu sıra benden hiç gitmeyecek. ;D Neyse sizleri uğraştırmakta ayrı bir keyif ama çokta yormaya kıyamıyorum inanın. Çünkü ben bir yer arayacağım diye saatler geçiyor internette. ;D Sizlere tavsiyem seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor'u izleyin genel kültürünüz artsın o zaman Burası Neresi'ni çok rahat çözersiniz
Şimdilik ben devam edeyim çünkü nisan sonundan sonra sanal hayattan doğal hayata geçiş yapacağım sizlerde beni burada özleyeceksiniz anacım ;D ;D çünkü doğal hayatımda malesef internet yok.
Diyorum yine yayınlamadığım resimler ile sorularımıza devam ediyorum.
[attachment=1]
Biraz elimin titrediği bulanık resimlerden seçtimki hemen bulunmasın diye. Ama bu yolda bir kaç kez geçmiş gezginciler hemen anlayacak ve bilecektir. Hadi ilk ip ucununda vereyim her şehrimiz ünlü ama bazıları birazda adını duyurmuştur. işte burasıda öyle bir yer ;D ;D nedenmi güldüm burada !! yanlışlıkla yerin şeklini yazdım ve sildim ;D ;D
Tebrikler Ufuk kardeşim evet doğru cevap Konya ,ama bende ipin ucunu kaçırdım galiba. ne yapayım baktım 7 gündür kimseler yok Yunus kardeşimde serzenişte bulununca...
Ufuk sıra sende