Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,557

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

Kadırga Koyu diyelim mi? Son artık, benden başka yanıt çıkmaz

tamam tamam son ipucum hatta yolunu tarif edeyim

Marmaris'ten Datça istikametine (zaten tek yol vardır) devam edeceksiniz. İlk yerleşim yeri olan Değirmenyanı Köyü'ne 13 km. sonra varacaksınız. Buradan ağır geçin, çünkü köy içindeki Çamlık Restoran yanında yolun sağında ve solunda ----------------- kavşak işaretlerini göreceksiniz. Buradan sağa sapıp 14 km. yol alınca -----------'dasınız... Yolun son 4 km'si topraktır... Bu kısım yaklaşık 15 dakikada alınır... Arabanıza çok özenen, onu haftada 4 kez yıkayan biri iseniz bu yol sizi üzebilir... Arabamı beni biryerlere götürsün diye aldım diyorsanız ağır ağır sorunsuzca gelebilirsiniz...
artık bilinir diye düşünüyorum

kaya75' Alıntı:
hiç duymadım ama değil marmariste mi? ben de bütün koylara girdim çıktım zannediyordum.
Gebekse koyu Çiftlik koyu ile yan yana

Son kararım Bördübet koyu

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Kadir bey sizde Nursel hanımı biraz fazla zorlamıyormusunuz ... ben sizi bu kadar yormamıştım
Hakikaten ne çok çalıştım

Nursel' Alıntı:
Gebekse koyu Çiftlik koyu ile yan yana kadırga diye biliyorum

Son kararım Bördübet koyu
evet bördübet veya amazon koyu kolaymış değil mi?
Hakikaten ne çok çalıştım

Çok kolaymış gerçekten bütün koyları gezdirdiniz bana

Siz söyleyince Kadırga ile Gebekse aynı mı diye tereddüt ettim. marmaris.gov.tr dan aldığım bilgide farklı görünüyor.

''Marmaris’ten çıkıştan sonra mola verilebilecek koylar arasında Turunç ve Kumlubük sahili ve çiftlik koyu vardır. Marmaris sayfalarında bu koylar için ayrıntılı bilgi var. Turunç ile Kumlubük arasındaki hafif girintiye bağlanıp tepedeki Amos harabeleri gezilebilir.Üzerinde beyaz fener kulesi ve bekçi evi bulunan Kadırga Burnu’ndan hemen önce Kadırga Koyu bir başka durak noktasıdır. Marmaris’ten gelen günlük tekneler bu koyda yüzme molası verirler.

Çiftlik Koyu, önündeki adasıyla ayırt edilir. Marmaris-Bayır üzerinden kara yoluyla da gelinen bir büyük koydur Çiftlik. Çevre koylar içinde kumsalı olan hemen tek koydur. Bir büyük otel, bir tatil sitesi, çok sayıda çardak lokanta vardır koyda. Çiftlik koyunun girişinde üzerinde bir malikhanenin bulunduğu özel ada vardır. Adayı dönünce dar ve uzun bir başka koy açılır. Gebekse koyudur burası. Kayalık kıyıları dalma meraklıları için uygundur. Koyun uç noktası dibi bembeyaz kumuyla havuz gibidir. Kıyıya çıkanlar eski bir kilise harabesi bulurlar''

o koyu biliyorum ama çiftlik koyunun devamı zannediyordum sıra sizde hadi bekliyoruz arayı fazla soğutmayalım

hapishane yani yarı açık cezaevi koordinat belli değil.