Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,314

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

Nursel' Alıntı:
Hakikaten paslanmıştık iyice. Gölbaşı olabilir mi
bravo nursel hanım bildiniz ama bir soru hiç gölbaşında bulundunuz mu? yoksa forumlardan mı bildiniz ?
anerkad' Alıntı:
Gölbaşı Mogan Park sanırım
hayır mogan park değil karşı kıyısı atatürk kültür parkı

bu seferki biraz kolay bir soru olmuş,gezenbilir ankara toplantısı paylaşımını izleyenler zerrin hanımın benzer fotolarında görmüşlerdir benim gibi gölbaşı olduğunu.

enverdede' Alıntı:
bu seferki biraz kolay bir soru olmuş,gezenbilir ankara toplantısı paylaşımını izleyenler zerrin hanımın benzer fotolarında görmüşlerdir benim gibi gölbaşı olduğunu.
olsun topiği canlandırdım amacım buydu zaten artık soruların devamını bekliyoruz paslandık epeydir bütün yıl çekilen fotolar nerde? karıştıralım pc leri
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.0

Enver beyin de söylediği gibi, yakın zamanda yapılan Gölbaşı etkinliğini izlemiştim ama Gölbaşı'nda hiç bulunmasam da fotoğraflardan biliyordum Defalarca Ankara'ya gitmiş olmama rağmen Gölbaşı'na gitme fırsatım olmadı maalesef.

Evet topiği canlandırma adına madem,sıfırcı enverdede'den birkaç soru. 1_Burası neresi ?

dr_musty' Alıntı:
cvp veriyorum AMASRA
Cevabınız doğru amasra. 288 sayfayı içeren bu topicte kimbilir kaçıncı yayınlanışıdır bu görüntünün,ancak doğrusu tamamını izlemediğimi itiraf etmem gerek.Devam o halde 2_Burası neresi ?

[attachment=1]