YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 14 Ara 2006 #33 Ynt: Burası Neresi? Tebrikler Nadir abi, Amanoslar Çok kolay soruyorum galiba Zorlaştırsak mı ne yapsak
Ynt: Burası Neresi? Tebrikler Nadir abi, Amanoslar Çok kolay soruyorum galiba Zorlaştırsak mı ne yapsak
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 14 Ara 2006 #34 Ynt: Burası Neresi? Bitki örtüsünü sedir ağacına benzettim de oradan güney olabilir dedim
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #35 peki ya burasi neresi? Hmmm.. ipucu verirsem bilirsiniz onun icin ipucu vermiyorum ama ipucu olmadan da bilirsiniz gibime geliyor ya
peki ya burasi neresi? Hmmm.. ipucu verirsem bilirsiniz onun icin ipucu vermiyorum ama ipucu olmadan da bilirsiniz gibime geliyor ya
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 14 Ara 2006 #36 Ynt: Burası Neresi? Trabzon, Hamsiköy diyesim geliyor
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #37 Ynt: Burası Neresi? bu kadar mi cabuk bilinir ama yaa :-X madem bildin bi sutlac ismarlarsin artik ;D
Ynt: Burası Neresi? bu kadar mi cabuk bilinir ama yaa :-X madem bildin bi sutlac ismarlarsin artik ;D
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #38 Ynt: Burası Neresi? Buyrun burdan yakın bir de madem not: resmin altindaki dana kadarki yazı icin uzgunum, bu seferlik affedin
Ynt: Burası Neresi? Buyrun burdan yakın bir de madem not: resmin altindaki dana kadarki yazı icin uzgunum, bu seferlik affedin
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 14 Ara 2006 #39 Ynt: Burası Neresi? illustre' Alıntı: madem bildin bi sutlac ismarlarsin artik ;D Genişletmek için tıkla ... Hamsiköy sütlacı borcum olsun
Ynt: Burası Neresi? illustre' Alıntı: madem bildin bi sutlac ismarlarsin artik ;D Genişletmek için tıkla ... Hamsiköy sütlacı borcum olsun
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #40 Ynt: Burası Neresi? yol' Alıntı: Hamsiköy sütlacı borcum olsun Genişletmek için tıkla ... tamam o halde burayi da bilirsen kebabi da ben ismarlarim, menuyu tamamlariz ayy ipucu mu oldu ne ;D
Ynt: Burası Neresi? yol' Alıntı: Hamsiköy sütlacı borcum olsun Genişletmek için tıkla ... tamam o halde burayi da bilirsen kebabi da ben ismarlarim, menuyu tamamlariz ayy ipucu mu oldu ne ;D
baymineral Kamp III Mesajlar 522 Tepkime Puanı 1 Yer İzmit Web blog.milliyet.com.tr 14 Ara 2006 #41 Ynt: Burası Neresi? Biraz atmasyon olacak ama Denizli taraflarında bir yer olarak tahmin yürütmek istiyorum
Ynt: Burası Neresi? Biraz atmasyon olacak ama Denizli taraflarında bir yer olarak tahmin yürütmek istiyorum
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #42 Ynt: Burası Neresi? yok olmadi.. bak ipucu dedim.. ipin ucunda kebap var dedim
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 14 Ara 2006 #43 Ynt: Burası Neresi? Urfa'daki eski şehir kanalları değil?
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #44 Ynt: Burası Neresi? mantik olarak yaklastin ama urfada degil.. daha nokta atisi yapilabilecek bir yer. evet bu insan eliyle yapilmis bir yol.
Ynt: Burası Neresi? mantik olarak yaklastin ama urfada degil.. daha nokta atisi yapilabilecek bir yer. evet bu insan eliyle yapilmis bir yol.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 14 Ara 2006 #45 Ynt: Burası Neresi? O zaman Antep
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #46 Ynt: Burası Neresi? Kebap deyince ilk akla Antep gelir tabii ama ne yazik ki degil.. ama isin ucunda yine de kebap var.. bilmeye deger
Ynt: Burası Neresi? Kebap deyince ilk akla Antep gelir tabii ama ne yazik ki degil.. ama isin ucunda yine de kebap var.. bilmeye deger
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 14 Ara 2006 #47 Ynt: Burası Neresi? Adana'da böyle bir yer bilmiyorum
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 14 Ara 2006 #48 Ynt: Burası Neresi? ooo kebap deyince de akarsular duruyor bakiyorum gerci akarsudan daha buyuk bir suyun yamacinda ya bu cok eski uygarliklari barindiran yerlesim merkezi.. Kebapdan kastim guneydogu
Ynt: Burası Neresi? ooo kebap deyince de akarsular duruyor bakiyorum gerci akarsudan daha buyuk bir suyun yamacinda ya bu cok eski uygarliklari barindiran yerlesim merkezi.. Kebapdan kastim guneydogu