penguen Zirve Mesajlar 1,599 Tepkime Puanı 11 25 Haz 2007 #785 Ynt: Burası Neresi? Doğu' da bir yer mi peki?
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 26 Haz 2007 #787 Ynt: Burası Neresi? Bergama mı?
M mustyamo Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2007 #788 Ynt: Burası Neresi? Hayır Bergama Akropol'ü ya da Akslepion'u da değil.. P.S. Pek bilinen bir antik kent değil..
Ynt: Burası Neresi? Hayır Bergama Akropol'ü ya da Akslepion'u da değil.. P.S. Pek bilinen bir antik kent değil..
M mustyamo Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2007 #789 Ynt: Burası Neresi? Afrodisias Allianoi Ani Hierapolis(Pamukkale) Apollonia Arykanda Aspendos Didim Efes Phaselis Frigya Gordion Halikarnas Hattuşaş Kadyanda Kanlıdivane Kapadokya Kaunos Knidos Xanthos Kyaenai Letoon Limra Mausoleium Milet Misis Olympos Patara Perge Bergama Priene Pınara Sagalassos Sard Seleueka de Pierria Side Telmessos Tlos Zeugma Phampilia Psidia Değil.... Atış Serbest.... Ama Mutlaka Görülmesi Gereken Bir Yer Bence..
Ynt: Burası Neresi? Afrodisias Allianoi Ani Hierapolis(Pamukkale) Apollonia Arykanda Aspendos Didim Efes Phaselis Frigya Gordion Halikarnas Hattuşaş Kadyanda Kanlıdivane Kapadokya Kaunos Knidos Xanthos Kyaenai Letoon Limra Mausoleium Milet Misis Olympos Patara Perge Bergama Priene Pınara Sagalassos Sard Seleueka de Pierria Side Telmessos Tlos Zeugma Phampilia Psidia Değil.... Atış Serbest.... Ama Mutlaka Görülmesi Gereken Bir Yer Bence..
M mustyamo Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2007 #790 Ynt: Burası Neresi? Diğer görüntüleri... Not. Bu arada Assos ve Truva da değil!! Son İpucu: İç Batı Anadolu'da...
Ynt: Burası Neresi? Diğer görüntüleri... Not. Bu arada Assos ve Truva da değil!! Son İpucu: İç Batı Anadolu'da...
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 26 Haz 2007 #791 Ynt: Burası Neresi? Isparta civarı mı acep?
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 26 Haz 2007 #792 Ynt: Burası Neresi? çok kazık bir soru olmuş hocam yahu bu kadar önemli/güzel bir yeri daha önce görmediğim için utandım...
Ynt: Burası Neresi? çok kazık bir soru olmuş hocam yahu bu kadar önemli/güzel bir yeri daha önce görmediğim için utandım...
M mustyamo Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2007 #793 Ynt: Burası Neresi? Isparta Değil.. Görmeden önce ben de fotoğrafların Türkiye'ye ait olacağına inanamamıştım.. Ama bu, daha sorularımın ilki
Ynt: Burası Neresi? Isparta Değil.. Görmeden önce ben de fotoğrafların Türkiye'ye ait olacağına inanamamıştım.. Ama bu, daha sorularımın ilki
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 26 Haz 2007 #794 Ynt: Burası Neresi? Cevabı alalım bence
S serkanotsar Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 1 Yer yalova 26 Haz 2007 #795 Ynt: Burası Neresi? pamukkale
M mustyamo Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2007 #796 Ynt: Burası Neresi? Hierapolis(Pamukkale) değiiiiiil.... Cevabı verebilirim... (yoğun istek üzerine!!)
Ynt: Burası Neresi? Hierapolis(Pamukkale) değiiiiiil.... Cevabı verebilirim... (yoğun istek üzerine!!)
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 26 Haz 2007 #797 Ynt: Burası Neresi? Zeus sunağı Kütahya Çavdarhisar
Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 26 Haz 2007 #799 Ynt: Burası Neresi? Hatta Aizanoi antik kenti de diyebiliriz..
M mustyamo Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2007 #800 Ynt: Burası Neresi? Tebrikler... Forumda yeni olduğum için ödül olaylarında pek bilgi sahibi oldugum söylenemez.. Ama konuyu biraz açarsaniz biraz cömertlik yapabilecegim anlamina gelebilir...
Ynt: Burası Neresi? Tebrikler... Forumda yeni olduğum için ödül olaylarında pek bilgi sahibi oldugum söylenemez.. Ama konuyu biraz açarsaniz biraz cömertlik yapabilecegim anlamina gelebilir...