Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 609,380
Ynt: Burası Neresi?

s.n Nursel hanım bilmiyorum bu çok zor cevaba nasıl ulaştınız. ama ben nerede hata yaptığımı anladım fakat bir daha yapmam. ;D sayenizde yeni bir teknik te bulmuş oldum. ;)

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
s.n Nursel hanım bilmiyorum bu çok zor cevaba nasıl ulaştınız. ama ben nerede hata yaptığımı anladım fakat bir daha yapmam. ;D sayenizde yeni bir teknik te bulmuş oldum. ;)
Olur böyle kazalar Kemal bey :D

seyyah-34' Alıntı:
Nursel hanım sorunuzu alabiliriz ama perihan hanımı çatlatmayacak sorular olsun lütfen ;D ;D
Beni mazur görseniz :( Bu arada ben Mazıköy olarak biliyordum. Doğrusu da bu sanırım. 4 harfli dediğiniz için tereddüt oluştu.

34sel' Alıntı:
Beni mazur görseniz :( Bu arada ben Mazıköy olarak biliyordum. Doğrusu da bu sanırım. 4 harfli dediğiniz için tereddüt oluştu.
Hay hay bende soru çokta bıkkınlık vermek istemiyorum aslında dönüşümlü sormak yarışmamıza daha renk verir. ama sanıyorum iyi takip edememekten çekiniyorsunuz diğer sırasını bana veren arkadaşlar gibi... ;) Haritada da mazı olarak geçiyordu.

Peki aynı zamanda çekimi bana ait yeni soruma geçiyorum.

[attachment=1]

MARTI B?R KU?TUR UÇAR GÖRÜNMEZ EBED?  HATIRALAR KALBTEN S?L?NMEZ.jpg

Bu bir feribot burunun ucu görünen de siyah seyyah 34 :smiley:
Çanakkale taraflarında çekilmiştir ya Gökçeada ya giderken ya da Çanakkaleye geçerken

peşehodka' Alıntı:
Bu bir feribot burunun ucu görünen de siyah seyyah 34 :smiley:
Çanakkale taraflarında çekilmiştir ya Gökçeada ya giderken ya da Çanakkaleye geçerken
Böyle yoruma çay demlenir 15 dakika güldüm inanın.henüz doğru cevap yok.evet bu içinde bulunduğumuz bir feribot ama hangi kıyı şehrimizden diğer bir kıyı şehrimize geçiyoruz. cevaplar kesin olursa benim onayım kesin olur. bu kadar fırçadan sonra size ip ucuda vermek gerekirse buradaki 2 karşı kıyının arası başka yerlerdeki diğer kıyı geçişlerine oranla biraz daha kısa sayılır. ;)
saygılarım ile

Aslında böyle sayıldıkça geriye pekte başka geçiş yerleri kalmayınca otomatik olarak cevap kendiğinden gelecek galiba sonunda ;D hadi bekliyoruz o zaman

Biraz daha gayret etsek olucak gibi görünüyor. burası neresinin müdavimleri aslında epeyce varmışta haberimiz yokmuş.. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR