seyyah-34' Alıntı:Gelibolunun karşısındaki kıyıda Labseki diye bir yer.![]()
![]()
Mustafad' Alıntı:Bence bildiniz Kemal Bey.
seyyah-34' Alıntı:![]()
![]()
;D ;D Bencedeeeeee
![]()
![]()
Ama kurallara uyalım uymayanları uyaralım ;D ;D
Kemal abi çok kolay sormuşum yav okadarda kolay değildi ama neyse Lapseki doğru cevapseyyah-34' Alıntı:Gelibolunun karşısındaki kıyıda Labseki diye bir yer.![]()
![]()
Bu forumdaki insanların yakınlarından sorarsanız olacağı budur.Nedirki Labseki'nin İstanbula mesafesi çaycıya seslensem hemen demli bir çay geliverir. Gerilerde kalan bir sorum bu civara aitti.yunus bager' Alıntı:Kemal abi çok kolay sormuşum yav okadarda kolay değildi ama neyse Lapseki doğru cevap![]()
Ben deseyyah-34' Alıntı:Üzgünüm :'(
İşte doğru cevap gidenler hemen biliyorlar.Tebrikler Mustafa bey sıra sizin.Mustafad' Alıntı:Kumluca-Rhodiopolis antik kenti.
seyyah-34' Alıntı:İşte doğru cevap gidenler hemen biliyorlar.Tebrikler Mustafa bey sıra sizin.
Yanlız sanıyorum sorular hep bana kalıyor gibi.![]()
Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu??Mustafad' Alıntı:Kemal Bey.
Kumluca benim memleketim, bilemesem ayıp olurdu.![]()
Bende fazla fotoğraf yok, kabul ederseniz sıramı size vermek istiyorum. Selamlar.
seyyah-34' Alıntı:Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu??![]()
![]()