Bizim dibimiz ora ama ben arabayla gidip ta o buruna gidiyorum oradan giriyorum ;D ;D Süper oluyor, çocuk çombalak da olmuyor o dipte, mis gibi...Minderde falan güneşlenmek isterse canım direk Otantike gidiyoruz ;D Bakalım bu yaz denk gelirse görüşürüz oralarda offroad yaparız ;D ;D ;D
Bizimkiler emekli olup oraya taşındı...Yazlık zaten Pelitköyde. Kışlığı da Akçay-Zeytinliye taşıdılar... Ben 1-2 hafta kaçabiliyorum yazın ancak...Arada haftasonları falan kaçıyorum ya da...
Ne güzel yapmış sizinkiler, yaz kış orada olmak güzeldir sanırım Ben de senin gibi yapıyorum arada hafta sonları gidip geliyorum ama aracımı orada bırakmışsam iyi oluyor yoksa 20 gün tatil sonra beton yığınlarına dönüş ..
Ören hem tarihiyle hem yasayan güzellikleriyle mukemmel bir yer fakat cevredeki yerlesim merkezleri gibi orasıda kısın yalnızlıgından nasibini fazlasıyla alıyor.
Benim 32 yılım her yaz o muhitte geçti. Asıl cennet orada Denetko'dur. Kimseler bilmez. Öyle de kalması çok güzel. Yalnız Ören'in denizi yazın büyük çoğunluğunda dalgalıdır ve altı kum olup sığlığından da hep kahverengi tonlarıdır. O bölgede Asos'un suyunu çok severim.