KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kesinlikle,bencede full donanım(kilitler,lastik ve vinç),ve en önemlisi offroad tecrübesi. 8) Araç ne kadar dolu olursa olsun,kaptanda eğer iş yoksa,tutup aracı kanala atıveriyor,yada geçeceği yerden korkup gaza basmıyor. :-\
Kesinlikle,bencede full donanım(kilitler,lastik ve vinç),ve en önemlisi offroad tecrübesi. 8) Araç ne kadar dolu olursa olsun,kaptanda eğer iş yoksa,tutup aracı kanala atıveriyor,yada geçeceği yerden korkup gaza basmıyor. :-\
Kilit konusunda haklısında özcan kardeş benim araca kilit taksamda malum araç çok uzun yaklaşma açısı fena heryere oturuyor. yanaşma ve uzaklaşma açısı geçtiğimiz pazar
gördüm gine husran işin özü benim araç daha çok uzun soluklu geziler için daha elverişli ( yakıt hariç ) ;D
offroad yapacaksam araçı değiştirmem şart
( görünen köymü klavuz istemezdi??) ;D ;D