KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
keles kocayayla burası şuan tarih 21.22.23 mayıs diye düşünülüyor fakat tarih net değil nisana alabiliriz çünki o bölgede kar çok oluyor kışın erimeside uzun sürüyor o yüzden bu tarihi nisan yapabiliriz resmi izinler için çalışmalar şuan yapılıyor yer tespiti falan yapıldı çalışmalara başlanıldı daha detaylı olarak www.uludagoffroad.com adresinden takip edebilirsiniz
Ynt: Bursa Off Road Oyunları İçin Keşif Gezisi (27 Aralık 2009)
fevkalade bir gezi olmuş arazi çok güzel araçlar çok güzel bir performans sergilemişler hele üç tane arazicanavarlarının gerisindeki lada ya bravo resimler muhteşem tebrikler
Bursalı abilerime selamlar . Çok güzel bir keşif ve gezi bir arada düzenlemişssiniz. Maceralı yerleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Yüreğinize sağlık kesenize bereket.
Saygılarımla,
Serdar AĞDAŞ
sizlerin güzelliği arkadaşlar yorumlarınız incelediğiniz için tşk ederim elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum bizde arazi ve güzellik bitmez gerçekten çok geniş bir çevremiz var doğa olarak ve çok şanslı hissediyorum kendimi tüm meraklıları nezaman isterlerse bekliyoruz selamalr saygılar EKREM AYDIN pajero pilotu inegöl
hakikaten güzel bir resim şöleni olmuş çok güzel de bir yer seçmişsiniz umarm yer için ve orginazasyon için tüm izinler vs herşey yolunda gider ve bursa mızda böyle bir etkinlik oluşur kolay gelsin diyorum
On numara bir aktivite gerçekleşmiş görüntüleri izledikce heyecan ve adranelin zirvede olduğunu hissettirdiniz bana bu çekmiş olduğunuz görüntüler için emeğinize teşekkür ederim .....
Gezide emeği geçen arkadaşları tek tek tebrik ediyorum gerçekten çok güzel keşif gezisi olmuş resimler çok güzel, arazi güzel, araçlarınızında hakkını yememek lazım
evet araçlar süper ama bi resimde bende var bakalım araç sahibi tanıyacakmı aracını ;D fuara geldiğimde izinsizde olsa resim çekmiştik güzel araç allah sahibine bağışlasın bana da bi defender 110 inşallah ;D[attachment=1]