Bursa'da araç ekspertisi ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan garanti24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,149

garanti24

Ana Kamp
Yer
Bursa
Herkese merhaba
Bursa'da araç ekspertisi yaptırabileceğim usta varmı, bilhassa aracın mekanik durumu ve gerçek kilometre bilgisi öğrenebileceğim iyi bir usta

Etiketler
Ynt: Bursa'da araç ekspertisi ZJ

BİRLİK OTO jepp-chrysler özel servis

Beşevler küçük sanayide aracınızı gösterebileceğiniz nadide yerlerden biridir.Kesin adres derseniz yarın tedarik edebilirim...

geçenlerde bursa dan araç alan arkadaşımız vardı onunla bir irtibata geçin yardımcı olabilir...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66733.0

vincenzo88' Alıntı:
BİRLİK OTO BU İŞTE USTA FAKAT AŞIRI PAHALIYA YAPIYOR HER İŞİ.

Doğrudur, sonunda diplomalı usta 5000 ila 6000 arası kira veriyor.Yanında 13-15 adam çalıştırıyor.Sokak arasındaki 500 tl kira verenle bir tutmamak gerekiyor diye düşünüyorum .

Merhabalar,

Şimdi gördüm konunuzu.3 gündür şehir dışındaydım.İnşallah geç değildir.Eğer aldığınız araçta LPG yoksa Bursa Mengerler detaylı expertiz yapıyor.Ben her ne kadar tavırlarından hoşlanmadıysamda bilginiz olsun.Fiyat 300 TL.Birde yukarıda bahsi geçen Birlik oto var.Sahibi Ali Osman usta iyi bir arkadaş.Yeri Küçük sanayide..Ben aracı götürdüğümde lifte alıp önce altını inceledi.Daha sonra yol testi yaptık.Şanzumanları test etti.Birde cihaza bağladı.Sonunda fiyat olarak ne verirsen muhabbeti oldu.Takdir sizin.Ama bende expertiz sırasında öğrendim.Bu araçlarda orj.km kontrolünü cihazla yapamıyorlar.Yani km'nin orj olup olmadığını anlamak tamamen ustaya ve size kalıyor.

Kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler