Definitly Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 1 22 Eki 2012 #1 Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum. Sonrasında Rollcage ve Kaporta içinde ayrıca servis ihtiyacım olacak.Güvenilir işi bilen servislerin detaylarını verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılar Uğur
Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum. Sonrasında Rollcage ve Kaporta içinde ayrıca servis ihtiyacım olacak.Güvenilir işi bilen servislerin detaylarını verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılar Uğur
G gezmeyen? Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 25 Eki 2012 #2 Ynt: Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum Arkadaşım, Küçük sanayide Yücel Abi var. Baktım cep telini bulamadım. Bir sağa sola bakıp sana haber vereceğim
Ynt: Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum Arkadaşım, Küçük sanayide Yücel Abi var. Baktım cep telini bulamadım. Bir sağa sola bakıp sana haber vereceğim
Definitly Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 1 25 Eki 2012 #3 Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum Blok no ve dükkan adını verirseniz de olur teşekkürler iyi bayramlar Uğur
Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum Blok no ve dükkan adını verirseniz de olur teşekkürler iyi bayramlar Uğur