Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,484

Etiketler

m_orhan' Alıntı:
Super olmuş araç, ön tampon beni arb yap diye bağırıyor )

teşekkürler,sırada tampon ve vinç var fakat arb tipi tampon uygulamak istemiyorum daha farklı birşey yapaçağım...

Artık ARB tampon ZJ lerde klasikleşti sayılır. Kullananlardan hiç şikayet duymadım, kendi yapacağınız tamponda çok güzel olur mutlaka. Bekliyoruz...

m_orhan' Alıntı:
Artık ARB tampon ZJ lerde klasikleşti sayılır. Kullananlardan hiç şikayet duymadım, kendi yapacağınız tamponda çok güzel olur mutlaka. Bekliyoruz...

hangi yapılı zj'ye baksam arb tipi ön tampon hep aynı ,biraz farklı olsun istiyorum

örnek1' Alıntı:
hangi yapılı zj'ye baksam arb tipi ön tampon hep aynı ,biraz farklı olsun istiyorum

Kesinlikle katılıyorum.
Ben artık çok sıkıldım arb li ZJ görmekten.
Bursa'daki demir ustanız çok iyi işler yapıyor.
Daha iyisini yapacağınıza inanıyorum...

ict3055' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum.
Ben artık çok sıkıldım arb li ZJ görmekten.
Bursa'daki demir ustanız çok iyi işler yapıyor.
Daha iyisini yapacağınıza inanıyorum...

ha ağzınla bin yaşa,fakat ben demir ustası değilim mekanikçiyim yapılanlar sadece el becerimdir,birde demir ustası olsam kim bilir neler yapardım ;D ;D ;D

Aracı Sanırım Bursada Kücük Sanayide Görmüştüm ya Bu araçtı yada cok benziyen bir araçtı bir resmini alıp telefonuma ardından bilgisayarıma kaydetmiştim bu konuyu gördüğüm iyi oldu bayabi resim varmış burda bu arada Tamponları merakla bekliyorum..

evet doğrudur araç küçük sanayide serviste durmaktadır sanırım gördüğünüz bu araçtır ,çünkü bir eşi Bursada daha yok,ayrıca tamponada bugün başladım elverdikçe yavaş yavaş yapar sizleride aydınlatırım