Bushnell Backtrack Gps Yön Bulma+Dijital Pusula

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,254

suleymani

Kamp II
Ürün hiç kullanılmamış sıfırdır,kutusuz(çalışmasını kontrol için kutudan çıkardım),kullanma klavuzu ile birlikte verilecektir...
Bushnell BackTrack GPS sayesinde, bilmediğiniz bir yerde gezintiye çıktığınızda kaybolma, arabanızı park ettiğiniz yeri arama gibi sorunlarınız olmayacak. Yapmanız gereken tek şey, yola çıktığınız noktayı ürün üzerindeki düğmeye basarak işaretlemeniz. Kalibrasyonunu kendi kendine yapan cihazda, yüksek duyarlılıklı SiRF Star III GPS reciever bulunuyor. Hava koşullarına dayanıklı ürün, 2 AAA pil ile çalışıyor.ayrıca pusula işlevide mevcuttur...

135 TL

backtrack_hero.jpg

Etiketler
Ynt: Bushnell Backtrack Gps Yön Bulma+Dijital Pusula

slm ürün duruyormu hala duruyorsa konuşabilirmiyiz almak istiyorum 05322882333

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri