KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Bakkan' Alıntı:
Haydi kalkiyoooooo
Ahmet abi galiba onlar aldı biletleri. Sende alsan iyi olur. Çünkü değişen fiyat uygulaması yapıyorlar yani son dakka alınca pahalı oluyor. Bence şimdiden al.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
rumnes' Alıntı:
Sabah Jip+Yolcu 45 Tl idi,akşam üstü 76 Tl ye aldık,buradan İDO da bu sistemi yapanlara yeryüzündeki sayısız kulak çınlatacak kelimeleri hediye olarak gönderiyoruz.
Bağyan ben o 6 tl yi vermiyorum 70 tl ödedim bu bir , ikincisi hediye ye bende katkıda bulundum, muhterem eşinize çok selamlar kampta görüşürüz buda üç
Arkadaşlar haftasonu için hava tahmini olan var mı? Yalova için gece 8 derece veriyor hava durumu - kamp alanına daha önce gitmediğim için gidenler var ise tahmini bir hava durumu verir ise iyi olur - ona göre kuşanıp gelelim...