Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
gezenbilir'le olan ilk aktivitemdi.ve çok çok keyif aldım hatta erken yanınızdan ayrılma fikri ile gelmiş olmama rağmen ben de 17.15 kabataş vapuruna bindim )
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
Hava bizden yanaydı, ışık bizden yanaydı...
Bu güzel sonbahar gününde bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza "Gezenbilir Fotoğraf Grubu" adına çok teşekkür ederim...
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
Hava da güzeldi şansınıza. Tabii benim için şanssız bir gün oldu Merakla bekliyordum fotoğrafları Ufuk bey piyaz ve sucuk şiş dikkatimi çok çekti (aç karnına olur o kadar)
ben gelemediğim için üzgünüm gerçekten herşey çok güzel görünüyo en kısa zamanda aranıza katılmak üzere arkadaşlar....en kısa zamanda yeni organizasyon yapılırsa çok sevinirim...