Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
bende Avcılar'dan katılırım.
bu hafta aracım servisten çıkıyor,kar yağdığında mutlaka bişey yapmak lazım,yada istanbula kar yağmasını beklemeden cumartesi kartepe tarafına gidilebilir....
oralardan bir kaç foto eklersin acımız azalır(yada artar )
bende sonraki hafta kesin kartepeye gideceğim günübirlik yada 2 günlüğüne ,belki orada kara saplanmış bir kaç defender görürsem onlarıda kurtarırım...
hüseyin-' Alıntı:
oralardan bir kaç foto eklersin acımız azalır(yada artar )
bende sonraki hafta kesin kartepeye gideceğim günübirlik yada 2 günlüğüne ,belki orada kara saplanmış bir kaç defender görürsem onlarıda kurtarırım...
aman cengiz abi senin zoruna gitmez bilirim sana 1-2-3 desek kontak çevirmeye hazırsın bagajın hazır....sana her yol paris....pazar günübirlik gidicem boluya
19 . 12 .2010 yarın jeep marka gezisşne katılıyoruz hareket ve buluşma noktası saat 09.00 ayazaga börekcilerin önü
geç oldu ama katılmak istreyenleri bekleriz
dikkat : sadece jeep marka araç katılımına açık gezi
selam bende beylikdüzünde oturuyorum.siteye yeni üye oldum.ilk etkinliğim sizin gurupla olsun isterim.haberleşmeyi nasıl yapıyorsunuz.buradan mı takip edeceğim.acemilik işte.
facebook ta BÜYOF yazdım ama bir yere ulaşamadım.Gerçi benim facebook ta kullanmıyorum eşimin fac. girdim ama sonuç çıkmadı.mail de atabilirsiniz.msinany2@hotmail.com
yada buradan takip ederim.