CABBAR SATILIK (98 XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,418
Ynt: CABBAR SATILIK (98 XJ)

hayırlı satışlar ben bu aracı geçen gün park halinde gördüm .haremden çıkıp evime gidiyordum pazar yoluna inen yokuşta duruyordu.valla çok begendim.hatta stikerları görünce arka camda ulen bi stikırım olmadı yaw dedim kendikendime.kazasız belasız sürüşler dilerim

Etiketler

apollo7474' Alıntı:
Makul olursa olabilir.
Ben ilk teklifi bekleyeyim.Hemen peşine teklifim gelecek.Aslında 95-96 yapısız ve uygun fiyatlı ama temiz bir araç düşürmeye çalışıyorum ama aracınız albenili.Bazen 10 tane araç yapıyorsunuz 1-2 si kendini gösteriyor Allah nazardan saklasın.

Arman bey arabanın arkasında dolu sticker vardı,keşke görüşebilseydik de verebilseydim.Güzel görüşleriniz ve dilekleriniz için de teşekkür eerim.

Benden öncede,benim kullanımımda da sert off road görmemiştir araç.Yani kırılacak seviyelere zorlanmamış.

apollo7474' Alıntı:
Arman bey arabanın arkasında dolu sticker vardı,keşke görüşebilseydik de verebilseydim.Güzel görüşleriniz ve dilekleriniz için de teşekkür eerim.
valla bakındım durdum hatta biraz ama kısmet degilmiş daha demek ki görüşebilmek : işallah başka zaman .mşteriniz bol olsun seçesiniz içinden inşallah

JUNİOR' Alıntı:
valla bakındım durdum hatta biraz ama kısmet degilmiş daha demek ki görüşebilmek : işallah başka zaman .mşteriniz bol olsun seçesiniz içinden inşallah
Arman bey keşke lastiğe bir tekme atsaydınız,CABBAR bağırırdı ozmanSelimden sizi çok duydum tanışmak isterdim.

Savaş bey böyle giderse arabanın kalan işlerine devam edeceğim(tampon,vinç gibi)o zamanda satmaktan vaz geçebilirim.Satsam bile fiyat değişecektir o vakit.Saygılar.