KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hayırlı satışlar ben bu aracı geçen gün park halinde gördüm .haremden çıkıp evime gidiyordum pazar yoluna inen yokuşta duruyordu.valla çok begendim.hatta stikerları görünce arka camda ulen bi stikırım olmadı yaw dedim kendikendime.kazasız belasız sürüşler dilerim
Ben ilk teklifi bekleyeyim.Hemen peşine teklifim gelecek.Aslında 95-96 yapısız ve uygun fiyatlı ama temiz bir araç düşürmeye çalışıyorum ama aracınız albenili.Bazen 10 tane araç yapıyorsunuz 1-2 si kendini gösteriyor Allah nazardan saklasın.
hayırlı satışlar ben bu aracı geçen gün park halinde gördüm .haremden çıkıp evime gidiyordum pazar yoluna inen yokuşta duruyordu.valla çok begendim.hatta stikerları görünce arka camda ulen bi stikırım olmadı yaw dedim kendikendime.kazasız belasız sürüşler dilerim
Savaş bey böyle giderse arabanın kalan işlerine devam edeceğim(tampon,vinç gibi)o zamanda satmaktan vaz geçebilirim.Satsam bile fiyat değişecektir o vakit.Saygılar.