çadır seçimi konusunda forumdaki dağınıklığı bir nebze toparlayabilecek bir başlık.
forumda ne kadar çadırı olan varsa tecrubelerini marka, model ,paylaşabilirlerse görsel içeriklerle paylaşsın
Ynt: Çadır marka ve modelleri , testler , kullanıcı yorumları
Çad ır marka ve modelleri konusunda bilgileri paylaşmakta arkadaşlarımız biraz cimri galiba.Halbuki deneyimler paylaşılsa acemi arkadaşlar yanlışlığa düşmeden doğru ekipmanlara sahip olabilirler ben şahsen sağda solda okumaktansa kullanıcı arkadaşların fikirlerine daha fazla değer veririm.
yaklaşık 14 senedir aynı colleman 4 mevsim çadırı kullanıyorum yeni yeni dökülmeye başladı manyak memnunum ama tatanka ve vaude kullanan arkladaşlarım var benden 2-3 sene sonra çadırlarını almışlardı o çadırlarıda beraber kamplarda kullanıyoruz çok memnunlar , bizim kullandığımız cadırlar bunlar ve memnunuz tavsiye edebilirim.
2 yıldır kışın Eureka Apex II kullanıyorum.Oldukça memnunum.Özellikle kışın performansından çok memnunum.İlk aldığımda acemilikten bilemediğim için , ıslak zemine seriyordum ve tabanının ıslandığına şahit olmuştum.Şimdi tabana önce branda ve onun da üzerine bubble seriyorum.Oldukça konforlu hale getirdim.Motorsikletle seyahat edenler ve yer konusunda endişesi olanlar için oldukça konforlu.