Ynt: Çakı ve Bıçak Seçimi
Şehir hayatında çakıyı arka cepte taşıyorum. Çay kaşığı bulamazsam çakı ile çay karıştırırım, Paket açmak için kullanırım, yemek ve meyve yerken kullanırım (kör yemek bıçaklarından nefret ederim), acil durumlarda kullanırım (geçenlerde köyde minibüsün birisi tavuğu ezdi, arabandan indim baktım tavuk kesin ölecek. mundar olmasın diye tavuğu kesip sahibine teslim ettim), bazen alet yapımı için kullanırım vs.
Şehir hayatında eğer telefonunuzda el feneri yoksa anahtarlığa takılan GP marka mini fener tavsiye ederim.
Çakmak herkeste olduğu için eğer sigara içmiyorsanız şehirde çakmak taşımaya gerek yok bence.
Birde paracord ipi taşırım. paracord ipi şehirde illaki birgün lazım olur. Uzayda bile lazım olan ender şeylerden birisi de paracorddur.
Bunların yanında taktikal kalem de taşımak isterim ama iyisinden bulamadım henüz.
başka birşey daha taşıyorum ama onu söylemem. nasıl ki bazı insanlar için çakı veya paracord taşımak normal birşey değilse taşıdığım o malzemeyi de bazı insanlar normal görmeyebilirler.
Kabar dozier d2 incelemesi için bakınız:
http://youtu.be/Di9bKv1hfgA
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi