Cam Otomatiği Düğmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf2757 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,437

yusuf2757

Yeni Üye
1990 model 3 kapı Vitaramın sol taraf cam otomatiği düğmelerinden sadece şoför mahali camını açan düğme çalışmıyor.Diğer sağ taraf düğmesi cam kilit düğmesi ve kapıların kilit düğmesi çalışıyor.Sağ kapıdaki düğmedede sorun yok açıp kapıyor.Bana yol gösterebilir misiniz?Zannedersem komple değişecek!!!!!Bilemiyorum tabii.Yardımlarınızı bekliyorum.Selamlar[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Re-exposure of Fotoğraf-0024.jpg

Re-exposure of Fotoğraf-0010.jpg

Re-exposure of Fotoğraf-0028.jpg

Re-exposure of Fotoğraf-0026.jpg

Re-exposure of Fotoğraf-0025.jpg

Etiketler
Ynt: Cam Otomatiği Düğmesi

Lastik havaları lastiğe değil araca göre değişiyor. Aynı lastiklere farklı araçlarda ağırlıklara göre farklı hava basılabiliyor.
Aracınızın el kitabında veya kapı içlerinde lastik havaları yazması lazım. Sanırım 24 olması lazım ama genelde 30 basılabiliyor. 40 psi çok yüksek. Aracınız pinpon topu gibi zıplıyordur :D
sevgiler

C grubu ağır yük koşullarına dayanması için üretilmiş bir lastiktir. Daha çok panelvan ve kamyonetlerde kulanılır. Aracınız için gereğinden sert olacaktır. Lastik basıncını 1-2 psi düşük tutarsanız daha iyi konfor alırsınız.

Verdiğiniz bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim.Dediklerinizi uyguladığımda eminim çözüm olacaktır.Selam ve saygılarımla.

1990 model Vitara aracımın sol taraftaki cam otomatiği düğmelerinden sadece şoför kapısının camını açan düğmesi çalışmıyor.diğer kapı kilit düğmesi sağ taraf camı açan düğme ve cam kilit düğmesi çalışıyor.Ancak zannedersem komple değişmesi gerekiyor.Aracım 3 kapı.Bana yol gösterebilir misiniz?Nasıl temin edebilirim.Adres verebilirmisiniz?

Benim de aynı şey başıma gelmişti.Eğer iyi bir elektrikçiniz varsa parça değiştirmeden büyük bir olasılıkla yapacaktır.Çünkü tamamen mekanik bir parçadan oluşuyor.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-Sidekick-Geo-Tracker-front-window-switch-driver_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ66Q3a2Q7c65Q3a15Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem290302929950QQitemZ290302929950QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

sanırım bu parça

Levent bey resmini koymuş olduğunuz parçaya benzer ancak birebir aynı değil.Olur mu olmaz mı bilemiyorum.

Bura bana karışık geldi biraz.Aradan mesaj silen mi oldu ? Soru cam otomatiği cevap hava basınç değerleri bir yeri kaçırıyormuyum ne

yusuf2757' Alıntı:
1990 model 3 kapı Vitaramın sol taraf cam otomatiği düğmelerinden sadece şoför mahali camını açan düğme çalışmıyor.Diğer sağ taraf düğmesi cam kilit düğmesi ve kapıların kilit düğmesi çalışıyor.Sağ kapıdaki düğmedede sorun yok açıp kapıyor.Bana yol gösterebilir misiniz?Zannedersem komple değişecek!!!!!Bilemiyorum tabii.Yardımlarınızı bekliyorum.Selamlar[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

ebay.com da var o düğmelerden

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUZUKI-SIDEKICK-X-90-VITARA-MASTER-POWER-WINDOW-SWITCH_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a570Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a0Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem260377534308QQitemZ260377534308QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1084wt_1199

bu adresteki düğme sanırım

başka örnekler de var ebayda

Yaşar bey teşekkür ederim ilginize.Parça belki uyabilir ancak birebir aynısı değil.

Konun ilk başlığı lastik hava basıncının kaç olacağıydı. Sonradan başlık değiştirilmiş. Erdal beyin ve benim mesajımda sabit kalmış.

Evet bu benim siteye yeni üye oluşum ve acemisi olduğumdan kaynaklandı.Hata benim herhalde aradaki mesajı ben sildim:smiley:kusura bakmayın.Aslında hem lastik havası hemde cam otomatği ile ilgili sorum vardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR