Çambaşı Yayla Gezintisi..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yumuk52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,577

yumuk52

Kamp I
Yer
ORDU
13052007072da5.jpg

13052007084sp8.jpg

13052007091av9.jpg

1001540ay2.jpg

1005690lw3.jpg

1001577eb2.jpg

1005692fv3.jpg

Etiketler

Ynt: Çambaşı yayla gezintisi..

Vallahi kokusunu hissettim kemal, tereyağı kokusu var bu balıkta ;D ;D...yumuk dostum devamını bekliyoruz, teşekkürler...

Ynt: Çambaşı Yayla Gezintisi..

Muhammer bey foruma hoş geldiniz.
Balıklarda kırmızı benekler gördüm ;) mahsuru yoksa bu balıkları hangi dereden tuttuğunuzu soracaktım. Zira 3 yıl önce Bolu'dan Uzungöle kadar gidip bir çok derede olta attım ama tutmuşluğumda yoktur :D

Muammer bey selam
Sizin Çambaşı yaylasına bende geldim o muhteşem yerleri hiç unatamıyorum Ağustos ayında Orduda 33 derece sıcak varken Çambaşında 16 dereceye düştü ve arabaının kaloriferini çalıştırdım.Orada yediğimiz etin tadından sonra bizim ufaklık başka etleri tanımaz oldu kısmet olursa bu yıl tekrar ziyaret edeceğim.Yaylanın her metresi görülmeye değer bence hele birde çoban donduran suyumuydu o yanlışsa beni bağışlayın çok güzel yerler

Oyy Oyyy Oyyyy Nede Leziz Olur Bu Kırmızı Beneklilerr,
Benım memleketim gibisi varmıı, Tabikide Yok :D

Muhammer KArdeş Bizide Çağırmıyorsun Yani Giderken Alacağın Olsun NEyse Size Afiyet Şeker Olsun Yinede Teşekkürler Bu Görsellikler İçin

5 temmuzda başlayacak olan 10.Ordu Vosvos şenliğine bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR