Biz de bu kampingte bayram öncesi ve bayram dahil 5 gün kaldık. Keskin ağabey ile de 2 gün görüşme fırsatım oldu. Cumhur Bey ve oğlu Ali gerçekten çok ilgililer ve her türlü eleştiriye açıklar. İşlerini sahiplenmişler. Ben de görüşlerimi kendileriye paylaşayım;
1- Özellikle çekme karavan ve büyük motokaravanlar için (alan darlığından) sıkıntı yaşanıyor. Bunun için kampın denize yakın yerinde özel bir alan planlanıyor. Çok sayıda çadır olduğundan hem iç içelik hem de gürültü problemi bu özel alanla, karavancılar için çözülebilir.
2- Fiyat bence de düzenlenmeli... Ancak; Aktur ve Ada Kamping'i bilen birisi olarak (Özellikle işletmecilik mantıkları ve tavırları) çok da abartı değil... Çevre, Duş Alanları, Tuvaletler ve Elektrik-Su Tesisatlarında yapılacak bir düzenleme ile kesinlikle kabul edilebilir hale gelir.
3- Benim için güvenlik, işletmecilerin insani yaklaşımı ve kampta bir arada olduğum insanlar birçok şeyin başında geliyor. Bunları düşününce Türkiye'deki çoğu kampın çok çok ilerisindeler. Eşim ve oğlumla hiçbir rahatsızlık yaşamadık.
4- Denizi içi deniz... Bu sebeple girilecek gibi değil... En iyi çözüm 3-4 km ilerideki Sarımsaklı plajları... Pırıl pırıl ve Türkiye'deki en temiz deniz...
5- Ayvalık ve Sarımsaklı'nın tam ortasındalar... Ulaşım çok rahat...
Sonuçta, burası çadır kampı olarak dizayn edilmiş bir alanken, artık karavancılara da hitap etmek istiyor. Hizmet kalitesini arttırmak onlardan, destek vermek bizden... Ayvalık için düşünülürse ve gerekli düzenlemeler yapılırsa, (bence abartılı bir isim yapmış olan) Ada Kamping'e çok çok iyi bir alternatif olur...
Saygılar