Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,377

CJ7V8

Aerodynamics are overrated.
Yer
Tarsus
Kış sezonunun ilk gezisini yapmış bulunmaktayız.Adana'dan,Mersin'den ve hatta Ankara'dan arkadaşlarımız geldi.Osmaniyeli arkadaşlarımız bizi yine yanlız bırakmadı.Herkese katıldıkları için teşekkürler.Umarım önümüzdeki geziler de bu gezimiz gibi güzel geçer.

Resimler ve videolar birazdan geliyor...

Etiketler
Ynt: Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

YA ALLAH YA BİSMİLLAH SİFTAH BENDEN BEREKET ALLAHTAN.......

resim733.jpg

resim737.jpg

resim740.jpg

resim742.jpg

resim744.jpg

Gezginkopek' Alıntı:
Aldığınız yol, verdiğiniz pozlar ve ulaşılan karlı tepeler oldukça güzel. Ancak buralar nereleri?
Mersin'e bağlı Tarsus ilçesi, Çamlıyayla- Namrun yaylaları üst istikametinde, yaklaşık 2600 rakımlı bir dağ eteği. Üstüne çıkamadık kar dolayısı ile. Krater göllerinin olduğu bir bölge imiş. Biz de Osmaniye'den katıldığımız için , kesin bilgi veremiyorum. Bu bölgenin arkadaşları, yarın size daha açıklayıcı bilgiler verir umarım.İyi geceler.

Sami Arkdaşımız sağolsun yol yorgunu sayfayı açmış tadımlık birkaç resim koymuş açıklamalar videolar ve resimler bu gün gelecektir. Biraz sabır.

samicim seninde ayrıca ellerine sağlık teşekkür ediyorum resimler için

gezide emeği geçen organizasyonu yapan bize bu güzel günü yaşatan tarsus gurubuna teşekürlerimi sunuyorum ayrıca bizleri kırmayıp buralara kadar gelen gezimize renk katan osmaniye gurubuna sonsuz teşekürlerimi sunuyorum birdahaki gezide buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum

Bünyamin KUTLUER

:ADANA GURUBU:

çok güzel bir gündü emeği geçen geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkürler

Çok güzel bir off road gezisi yapmışsınız. Katılımınızda yeterli ancak daha çok resim ve video bekliyoruz.

Çok güzel bir gündü emeği gecen herkese tesekkurler.

Çok güzel bir gezi oldu Bölge ekibi yavaş yavaş organizasyonda eksikliklerini tamamlamaya başladı. Osmaniye ekibi olarak 2 Teriosla katıldığımız bu gezide çok güzel vakit geçirdik emeği geçen bütün arkdaşlara teşekkür ederiz.
Şimdi fotoğraf bekleyen arkdaşlar için elimizdekilerden biraz örnek atayım bölge hakkında Tarsus gurubu bilgi verecektir. Videolar daha sonra

Büyük fedarlık yaparak Ankaradan Otobüsle gelerek günü birlik geziye katılarak dönen Aslankurt'a da özellikle teşekkür ederim.

mersin001.jpg

mersin002.jpg

mersin004.jpg

mersin009.jpg

mersin011.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri