Çamlıyayla Yeni Resimler...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,840

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
Selam şu anda çamlıyayladayım arkadaşlar dün geldim gece sabaha kadar yagmur sagnak bi şekilde yagdı. berbat çamur var burada görüştüğüm yerli insanlar bu sene erken kar yagacak gibi diyor çünkü dünkü soğuk kar soguydu baya soguktu....

Alman mezarlığının oralar (GÜLEK)

Manzaralar

Etiketler
Ynt: Çamlıyayla Yeni Resimler...

bir hafta öncesi keşvetmişsin oraları duran yalnız dikkat et tek çok riskli

berbat çamur sözü off road ruhuna aykırı moderatörler sizi uyarabilirler :eek: dikkat dehşet yada şahane çamur desek daha heyecanlı olur sanırım. ;D ;D ;D

gördüğümüz kadarıyla gezileriniz tek araçla ayrıca a/t lastıkler le aman dikkat!!!başka bir sayfada reis 28 yazmıs orada okumustum yolda karsılastıgın traktorcu dostların :D telefonlarını alsan ıyı edersın gıbı gelıyor...malum BATAN BİLİR ;D bu donannımla ve tek aracla sana cok yardımcı olabılırler....ayrıca keyıflı bır gezı olmus....inşallah devamı gelir...

duranım lastikler ne oldu gelmedimi daha
vincide göremedim aracın üstüğnde aman diyim hem yalnız hem donanımsız üzülürsün sonra

bende yalnız gidiyorum çok zaman ama hiç değilse donanımı toparladım yahu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR