muratuslu Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 8 10 Nis 2023 #1 Fuara 15 gün kalmışken, daha önceleri ücretsiz davetiye paylaşılıyordu. Bu yıl da böyle bir paylaşım olacak mı?
Fuara 15 gün kalmışken, daha önceleri ücretsiz davetiye paylaşılıyordu. Bu yıl da böyle bir paylaşım olacak mı?
ndmrbs Öğretmen Mesajlar 6 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 10 Nis 2023 #2 Merak ettiğim konu açılmış, Dağıtılmasını umuyorum.
M midrange Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 10 Nis 2023 #3 Enterasan şekilde bu fuar yokmuş gibi davranılıyor
kartalveat Zirve Mesajlar 1,471 Tepkime Puanı 1,353 Yer İSTANBUL 10 Nis 2023 #4 muratuslu' Alıntı: Fuara 15 gün kalmışken, daha önceleri ücretsiz davetiye paylaşılıyordu. Bu yıl da böyle bir paylaşım olacak mı? Genişletmek için tıkla ... Yönetim ... yönetim... Duy sesimizi Bu yazılanlar, üyelerinizin isteği....
muratuslu' Alıntı: Fuara 15 gün kalmışken, daha önceleri ücretsiz davetiye paylaşılıyordu. Bu yıl da böyle bir paylaşım olacak mı? Genişletmek için tıkla ... Yönetim ... yönetim... Duy sesimizi Bu yazılanlar, üyelerinizin isteği....
M midrange Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 10 Nis 2023 #5 ndmrbs' Alıntı: Merak ettiğim konu açılmış, Dağıtılmasını umuyorum. Genişletmek için tıkla ...
E edzuynk Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer Kocaeli 11 Nis 2023 #6 hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi?
hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi?
muratuslu Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 8 11 Nis 2023 #7 edzuynk' Alıntı: hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi? Genişletmek için tıkla ... Camp&Caravan İstanbul Camp&Caravan İstanbul campandcaravanistanbul.com
edzuynk' Alıntı: hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi? Genişletmek için tıkla ... Camp&Caravan İstanbul Camp&Caravan İstanbul campandcaravanistanbul.com
E edzuynk Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer Kocaeli 12 Nis 2023 #8 Katılım ücreti olan 100 TL 'ye değer mi acaba, fikriniz nedir ? Ücretli kaydolan varsa yazsın bakalım
Katılım ücreti olan 100 TL 'ye değer mi acaba, fikriniz nedir ? Ücretli kaydolan varsa yazsın bakalım
keyifavcısı54 Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 4 15 Nis 2023 #9 edzuynk' Alıntı: hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi? Genişletmek için tıkla ... 26-30 nisan yenikapı camp&karavan fuarı
edzuynk' Alıntı: hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi? Genişletmek için tıkla ... 26-30 nisan yenikapı camp&karavan fuarı
keyifavcısı54 Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 4 15 Nis 2023 #10 Sabırsızlıkla bekliyorum online davetiye linkinizi sayın Yönetim...
D demirkan52 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 15 Nis 2023 #11 keyifavcısı54' Alıntı: Sabırsızlıkla bekliyorum online davetiye linkinizi sayın Yönetim... Genişletmek için tıkla ... keyifavcısı54' Alıntı: Sabırsızlıkla bekliyorum online davetiye linkinizi sayın Yönetim... Genişletmek için tıkla ... Mümkünse bende Davetiye istiyorum
keyifavcısı54' Alıntı: Sabırsızlıkla bekliyorum online davetiye linkinizi sayın Yönetim... Genişletmek için tıkla ... keyifavcısı54' Alıntı: Sabırsızlıkla bekliyorum online davetiye linkinizi sayın Yönetim... Genişletmek için tıkla ... Mümkünse bende Davetiye istiyorum
I islakkafa Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 16 Nis 2023 #12 demirkan52' Alıntı: Mümkünse bende Davetiye istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum
I islakkafa Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 16 Nis 2023 #13 muratuslu' Alıntı: Fuara 15 gün kalmışken, daha önceleri ücretsiz davetiye paylaşılıyordu. Bu yıl da böyle bir paylaşım olacak mı? Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum bilet
muratuslu' Alıntı: Fuara 15 gün kalmışken, daha önceleri ücretsiz davetiye paylaşılıyordu. Bu yıl da böyle bir paylaşım olacak mı? Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum bilet
EL_Guapo Araştır, Bilene sor, Bildiğini paylaş... Mesajlar 171 Tepkime Puanı 59 Yaş 51 Yer İstanbul 18 Nis 2023 #14 islakkafa' Alıntı: Bende bekliyorum bilet Genişletmek için tıkla ... Bu sene davetiye yok herhalde ama niye konu hakkında bir açıklama yapılmıyor acaba? En azından şimdiden indirimli bilet alabiliriz. Bir açıklama gelmediğinden bir umuttur beklemek diyerek onu da yapamıyoruz.
islakkafa' Alıntı: Bende bekliyorum bilet Genişletmek için tıkla ... Bu sene davetiye yok herhalde ama niye konu hakkında bir açıklama yapılmıyor acaba? En azından şimdiden indirimli bilet alabiliriz. Bir açıklama gelmediğinden bir umuttur beklemek diyerek onu da yapamıyoruz.
deniz ada tum hayaller gercek olsun Mesajlar 22 Tepkime Puanı 7 18 Nis 2023 #15 evet genel bır bılgı paylasılmıyor bu grupta
fuatcemal çaylak Mesajlar 194 Tepkime Puanı 3 Yer pendik ıstanbul 19 Nis 2023 #16 bu sene davetiye yok sanırım.