maliarslan
Kamp I
Ynt: Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum
merhaba Kemal Bey,
bu akşam kardeşimle tel de konuştum ve sizden bahsettim. tesadüfe bakın o da zaten şu anda sizin dalgıçlık kursunuzda öğrenciniz. İsmail Sarı eşliğinde hafif hafif dalmaya başladılar. kardeşimin adı Yusuf ARSLAN. sizin sadece adınızı söyledikten sonra hemen sizden bahsetmeye başladı. gerçektende yaptığınız işlere hayranlık duymamak elde değil. sizi gönülden tebrik ederim. örnek birisiniz. keşke ayay bölümündekilerin en azından bir kaçı sizi örnek alsalar. ilk dönemin sonu yada ikinci dönemin başında kardeşimin yanına geleceğim. umarım görüşürüz. bu arada ben de ÇOMÜde okuduğum için Çanakkale bir türlü hafızamdan çıkmadı. geleyim de özlem gidereyim biraz.
kemal orhun' Alıntı:sayın(maliarslan) mali arslan selamlar,ben evet sizinde dediğiniz gibi çanakkalle'deyim.kardeşinizin şu anda okuduğu bölümün oluşumunda yer alan ki bu oluşum çanakkale arama kurtarma acil yardım (çakay) derneğinde tim lideri olarak eğitimler verdim.kardeşinizin bölümü (ayay) kurulmadan önce yine çömü bünyesinde acil tıp teknikerliği ve diğer bölümdeki arkadaşlarla ben ve arkadaşlarım çalıştık.şu an (ayay'la) çalışmalarımız su altı ve su üstü arama kurtama olarak devam ediyor. kardeşinizle çalıştıkmı bilemiyorum.bana 0531 397 8294 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum adım ve soy adım,kemal orhan özatelye sağlıklı günler dlerim. saygılarımla
merhaba Kemal Bey,
bu akşam kardeşimle tel de konuştum ve sizden bahsettim. tesadüfe bakın o da zaten şu anda sizin dalgıçlık kursunuzda öğrenciniz. İsmail Sarı eşliğinde hafif hafif dalmaya başladılar. kardeşimin adı Yusuf ARSLAN. sizin sadece adınızı söyledikten sonra hemen sizden bahsetmeye başladı. gerçektende yaptığınız işlere hayranlık duymamak elde değil. sizi gönülden tebrik ederim. örnek birisiniz. keşke ayay bölümündekilerin en azından bir kaçı sizi örnek alsalar. ilk dönemin sonu yada ikinci dönemin başında kardeşimin yanına geleceğim. umarım görüşürüz. bu arada ben de ÇOMÜde okuduğum için Çanakkale bir türlü hafızamdan çıkmadı. geleyim de özlem gidereyim biraz.