Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal orhun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,737
Ynt: Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum

kemal orhun' Alıntı:
sayın(maliarslan) mali arslan selamlar,ben evet sizinde dediğiniz gibi çanakkalle'deyim.kardeşinizin şu anda okuduğu bölümün oluşumunda yer alan ki bu oluşum çanakkale arama kurtarma acil yardım (çakay) derneğinde tim lideri olarak eğitimler verdim.kardeşinizin bölümü (ayay) kurulmadan önce yine çömü bünyesinde acil tıp teknikerliği ve diğer bölümdeki arkadaşlarla ben ve arkadaşlarım çalıştık.şu an (ayay'la) çalışmalarımız su altı ve su üstü arama kurtama olarak devam ediyor. kardeşinizle çalıştıkmı bilemiyorum.bana 0531 397 8294 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum adım ve soy adım,kemal orhan özatelye sağlıklı günler dlerim. saygılarımla

merhaba Kemal Bey,
bu akşam kardeşimle tel de konuştum ve sizden bahsettim. tesadüfe bakın o da zaten şu anda sizin dalgıçlık kursunuzda öğrenciniz. İsmail Sarı eşliğinde hafif hafif dalmaya başladılar. kardeşimin adı Yusuf ARSLAN. sizin sadece adınızı söyledikten sonra hemen sizden bahsetmeye başladı. gerçektende yaptığınız işlere hayranlık duymamak elde değil. sizi gönülden tebrik ederim. örnek birisiniz. keşke ayay bölümündekilerin en azından bir kaçı sizi örnek alsalar. ilk dönemin sonu yada ikinci dönemin başında kardeşimin yanına geleceğim. umarım görüşürüz. bu arada ben de ÇOMÜde okuduğum için Çanakkale bir türlü hafızamdan çıkmadı. geleyim de özlem gidereyim biraz.

Etiketler

sayın (maliarslan) mali arslan selamlar sınıfımda yusuf isimli iki arkadaşım vardı ben soyadınızdan tanıdım.sizinde söylediğiniz gibi güzel bir tesadüf.güzel temennileriniz için teşekkür ederim.inşallah ekibimizle başarılara imza atacağız.o pırıl pırıl heyecanlı genç arkadaşlarımla gurur duyuyorum.sizi çanakkalemize her zaman bekleriz. çok sevdiğim gezenbilir ailesi içerisinde sizinle tanıştığımıza ayrıca çok mutlu oldum. sağlıklı kalmanızı dilerim.saygılarımla kemal orhan

Güzel tesadüfler bitmiyor devam ediyor!
Çanakkale'de bir arama kurtarma timi başlığını görünce hemen dikkatimi çekti. Çanakkale Paramedik bölümü'nden mezun olmam ve bir Çakay gönüllüsü olmam etkili elbette :smiley:
Kemal abi ben 2001-2003 yıllarında ekipteydim. Senin güler yüzünü, şen halini unutmak mümkün mü? Tabi sakallar uzayınca biraz zorlandım doğrusu tanımakda ama alt mesajları okudukça zihnim canlandı.
Mezuniyet sonrası 3 defa geldim Çanakkale'ye. Yakın zamanda tekrar gelmek niyetindeyim diploammı almak için. Seninle de görüşmek isterim.
Saygılarımla....

kemal orhun' Alıntı:
sayın (maliarslan) mali arslan selamlar sınıfımda yusuf isimli iki arkadaşım vardı ben soyadınızdan tanıdım.sizinde söylediğiniz gibi güzel bir tesadüf.güzel temennileriniz için teşekkür ederim.inşallah ekibimizle başarılara imza atacağız.o pırıl pırıl heyecanlı genç arkadaşlarımla gurur duyuyorum.sizi çanakkalemize her zaman bekleriz. çok sevdiğim gezenbilir ailesi içerisinde sizinle tanıştığımıza ayrıca çok mutlu oldum. sağlıklı kalmanızı dilerim.saygılarımla kemal orhan

kemal orhun' Alıntı:
sayın (dalyan) selamlar sizden defalarca özür dilerim zamanında size yazamadığım için affınızı dilerim.bu benim biraz sistemi iyi kullanamıyışımdan birazda yoğun olmamdan kaynaklı.bu duyarlı yaklaşımınız için size teşekkür ederim.inşallah olmaması ilk temennim fakat sizin ihtiyacınız olduğunda ben ve ekibim her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.biliyorum ki sizde bizim yanımızdasınız.duyarlılığınız için tekrar teşekkür ederim.geç kalan cevabım için affınıza sığınır sağlık ve esenlikler dilerim.saygılarımla kemal orhan
Merhaba
Öncelikle saygı bizdendir,estafurulağ ne demek özür dilemek rica ederim.Mühim olan kalpler birliği,saygılar
Dip not:Ayrıca çok eski balıkadamım

sayın (dalyan) ertan özer selamlar sıcak düşünceleriniz için teşekkür ederim.ayrıca dalıcı hemde eski bir dalıcı olmanıza çok sevindim.görüşmek üzere sagılar sunarım.kemal orhan

selamlar (paramedik) kardeşim ahmet aksu dediğin gibi çok hoş bir tesadüf.çanakkaleye gelişinde beklerim.ayrıca yazdığın güzel ifadelerin için teşekkür ederim.sağlıklı günler dilerim.saygılar kemal orhan

Sayın Kemal Bey;

Izmirdeyim cok uzak sayilmam, ara kurtarma egitimim, ilkyardim egitimim vardir. Ayrica Dagcilik ve Doga Sporlari Off-road ile uzun zamandir ilgileniyorum, (goreli profesyonel olarak) ekibinize kucuk de olsun buradan saglayabilecegim katkilar beni mutlu eder... Toyota Land Cruiser bir aracim var off-road donanimlidir. En buyuk dilegimiz ihtiyac olmamasi ama olmasi durumunda 2 saat sonra canakkalede yaninizda oluruz... calismalarinizda basarilar...

sayın (pandipieri) SerkanS selamlar duyarlı düşünceniz için teşekkür ederim.böylesine gezenbilir ailesi içinden gelen destek paylaşımları beni çok memnun ediyor.sizinde dileğinize aynen katılıyorum.sizlerin kötü günde yanımızda olmanız bizlere güç verecektir.sağlık ve esenlikler dilerim.saygılarımla

tebrikler gayretiniz umarım en kısa zamanda yerine oturur ve inşaallah hep otursun.ihtiyac olmaması için.Ama dünya ve insanlık hali..... sizleri orada görmek te bir güven ve eminliktir. ist. selamlar ve başarılar.

sayın freegraf selamlar hassas düşünceniz için teşekkür ederim.dilerim böyle bir şey olmaz.sağlıklı günler dilerim.saygılarımla kemal orhan

peki arkadaşlar bu konuyu bütün türkiye ye dağıtsak.kemal bey ve bu işte tecrübeli, eğitimli abilerimizden bu işin eğitimini alıp sertifikalandırsak,il afet kordinasyon merkezlerine kaydımızı yaptırıp her ilde bir GB arama kurtarma timi kursak nasıl olur.açıkçası benim kulağıma çok hoş geldi.
gezenbilir üyelerinin içinde sağlıkçılarımız,dağcılarımız,dalgıçlarımız vs. var.araçlarımızla hepimiz övünüyoruz.çıkamayacağımız dağ,dalamayacağımız derinlik yok diyoruz o halde ihtiyacımız uygun ekipman ve koordine olabilmek.
bir hayat kurtarabilmenin hazzı başka nasıl yaşanabilir bilmiyorum.umarım böyle bir çalışma yapılırda hepimiz bu mutluluğa erişiriz.saygılarımla.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR