Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal orhun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,732

kemal orhun

Kamp I
Yer
ÇANAKKALE
selamlar şu anda çanakkale'de arama kurtarma birimini oluşturuyorum.bir adet pegeot boxer panelvan aldık onu su altı arama kurtarma ve kara arama kurtarma ekıpmanları ile hemen hemen tamamladık.bende yine otomatik vitesli bir ducato ki bulamıyorum veya kore yapımı bır aparatla aracı otomatık hale getireceğim.bunuda tamamen camper tarzında oluşturup hafif ekipmanla daha cok kordinasyon merkezi olarak kullanacam.sizlerle paylaşmak istedim saygılarımla kemal orhun

Etiketler

Ynt: Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum

Güzel bir düşünce, özellikle deprem gibi geniş kitleleri etkileyen doğal afetlerde karavan ya da kamper gibi araçlara sahip olmak oldukça büyük avantaj sağlar. Ancak böyle olağan üstü zamanlarda kullanacağınız aracın bu koşullara da uygun olması gerekir. Bence seçeceğiniz araç ducato değil land rover defender gibi araziye daha uyumlu bir araç olmalı. Piyasada rahatlıkla askeri ambulanslardan çıkma yüksek tavan defender bulabilirsiniz. Bir deprem anında sadece evler değil köprüler ,menfezler,vs. de hasar göreceğinden arazi şanzumanlı bir araç amaca daha uygun olacaktır...

Ducato işi görese bile neden otomatik vites ?

selamlar sayın yasarergun güzel temennileriniz için teşekkür ederim.bizimkisi okyanusta bir damla ama unutmamak lazım'' damlaya damlaya göl olur''düşüncesindeyim.saygılarımla kemal orhun

selamlar sayın (drares)haşmet kalkancı sizede düşüncelerinizden ve tamamlayıcı bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.kesinlikle size katılıyorum arazi kullanlmlı araçlara yönlenmek en doğrusu.benim esas amacım bu konuda bir gurup oluşturmak ve tüm deneyimlerimizi birleştirmek.böyle bir anda zaten bu üyesi olduğum gezenbilir ortamında böyle araçlara sahip arkadaşların bizlere destek olacağı düşüncesindeyim.örnek ölarak sınır tanımaz sağlık personelli ile yaptığım çalışmalar gibi yine amatör telsiz kuruluşları ile yaptığım çalışmalar gibi izciler,sivil savunma,birçok ülke gönüllüleri gibi.işte böyle bir günde bizlere en büyük destekçi olarak sizleri görüyorum.bizler bu konuda hazırlıklı olmak ve krıterleri hazırlamak o anki karmaşa içinde olayların sağlıklı seyrini sağlamak.on yıllık eğitim alma verme deneyimimi burada kullanmak istiyorum.böyle bir durumda kuracağımız kordinasyonla tamamen gönüllülüğe dayanan bir yardımlaşmaya sanırım hiçbirniz ekipmanınızı bilgi ve becerinizi yine gücünüzü esirgemezsiniz ben buradaki yardımlaşma konusunun çok yüksek değerde olduğunu biliyorum.biraz uzun oldu kusura bakmayın saygılarımla hocam kemal orhun

selamlar sayın (vosdost) sebebi tamamen benim durumumdan kaynaklanıyor zira ortopedik engelliyim.ehliyetim H sınıfı ve otomatik araç kullanabilirim.yurt dışında bir çok gördüğüm fiat ducato veya o sınıfta araçların otomatiği var ama malesef ülkemizde yok veya ben bilmiyorum.saygılarımla kemal orhun

Sayın kemal bey

sahibinden.com da 11983511 nolu ilan citroen jumper otomatik vites yalnız oçak ayında çıkmıştı.

telefon açıp konuşmakta fayda var belki satılmamıştır.

ahmet eğrikavuk

selamlar sayın tatar yardımınız için teşekkür derim.konuyla hemen ilgileneceğim.bende umarım satılmamıştır.saygılarımla kemal orhun

Projenizde başarılar diliorum. Camper tarzı araç teknik olarak ne demek?

Merhaba Kemal bey
Benim LR Defender ambulans tipi aracım varTekirdağ çorludayım.Dilerseniz size her türlü destek destek verebilirim.

projenizde başarılar dileriz..kolaylıklar dileriz..

merhaba Kemal Bey
anladığım kadarı ile Çanakkale'desiniz. benim kardeşim ÇOMÜ'de Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünde 3. sınıf öğrencisi. kardeşim tecrübe kazanmak istiyor bu nedenle onu size yönelndirmek istiyorum. tabi çalışmalarınız devam ediyorsa. o nedenle bana bir adres veya tel no verirseniz onu en kısa zamanda size yönlendiririm.

sayın(maliarslan) mali arslan selamlar,ben evet sizinde dediğiniz gibi çanakkalle'deyim.kardeşinizin şu anda okuduğu bölümün oluşumunda yer alan ki bu oluşum çanakkale arama kurtarma acil yardım (çakay) derneğinde tim lideri olarak eğitimler verdim.kardeşinizin bölümü (ayay) kurulmadan önce yine çömü bünyesinde acil tıp teknikerliği ve diğer bölümdeki arkadaşlarla ben ve arkadaşlarım çalıştık.şu an (ayay'la) çalışmalarımız su altı ve su üstü arama kurtama olarak devam ediyor. kardeşinizle çalıştıkmı bilemiyorum.bana 0531 397 8294 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum adım ve soy adım,kemal orhan özatelye sağlıklı günler dlerim. saygılarımla

sayın (dalyan) selamlar sizden defalarca özür dilerim zamanında size yazamadığım için affınızı dilerim.bu benim biraz sistemi iyi kullanamıyışımdan birazda yoğun olmamdan kaynaklı.bu duyarlı yaklaşımınız için size teşekkür ederim.inşallah olmaması ilk temennim fakat sizin ihtiyacınız olduğunda ben ve ekibim her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.biliyorum ki sizde bizim yanımızdasınız.duyarlılığınız için tekrar teşekkür ederim.geç kalan cevabım için affınıza sığınır sağlık ve esenlikler dilerim.saygılarımla kemal orhan

sayın(ferry) selamlar sizden geç verdiğim cevap için özür dilerim.güç verici temenniniz için teşekkür eder salıklı mutlu günler dilerim. saygılarımla kemal orhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR