Camper Projemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan van helsing Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,211
Ynt: Camper Donanımı

Karavancılığımın "Keşifler ve İcatlar" bölümündeki ilk yıllarımda ben de "hamamtası ile dökünerek" yıkanma evresinin ardından "cilalı banyo evresine" geçtiğimde aynı yöntemi denemiştim. ;)
Sonuç da sıcak suyu sevemeyen bir dalgıç pompaya , iki metre hortuma ve de bir o kadar kabloya ve çakmak soketine malolmuştu...Ama olsun ...denedim ya...
Selamlar,
RÜZGAR

Etiketler

sayın Cypriot eğer sizde benim gibi karavanımı kendim yapacağım diyorsanız bu linklere bir bakın size fikir vereceyini umuyorum baştan sona kadar karavanın imalatını fotoğraflamışlar ben çok şey öyrendim
http://www.sbmcc.co.uk/photo1.php
http://www.greyreef.co.uk/Alcyone/index.htm
Cem bey ne tesadüfdür sizin projenin aynısını bende düşündüm yalnız ben duşun yanında ayrı bir depo olacak içindede su tabiki kapağından içine tencerede ısıttığım suyu boşaltıp isteye göre sıcak soğuk dengesini ayarlayıp güzelce duşunuzu alabilirsiniz birazda zahmet etmek lazım hem araziye çıkıp hemde 5 yıldız konforunda konaklanacaksa ne kıymeti kalıyor kampcılığın :D
Sayın Rüzgar istanbulda olduğunuzu biliyorum aslında bir gün sizi ziyaret edip karavancılıkla ilgili hikayelerinizi dinleyip engin bilgilerinizden faydalanmak isterim saygılar Yusuf aybek.

Topiği açan arkadaş sorularını nisan 2008 de sormuş...
İlk cevap aralık 2008 de gelmiş ve konu birden hararetlenmiş...
90 model hymerlerin 40-50 milyar olmasının (sanırım artık 40-50 bin) ne kadar gerçekçi olduğu tartışılmış...
Ve konu tavsamış...
Sorular enterasan olduğu için bendeniz yeniden mart 2009 da konuyu hortlatıyorum...
Bakalım topiğin sorularına ve tartışılan konuya başka görüş gelecek mi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR