<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum</b><br />
<br />
Merhabalar,<br />
Arkadaşım İzmir istikametinden geldiğiniz için size yemek konusunda geliş yolunuzda Yeni Truva Petrol var Opet akaryakıt istasyonu.Güzel bir lokantası var.Temiz bir oteli var fakat şehire 5-6 km uzak. Gönül rahatlığıyla yemek yiyebilecek olduğunuz bir yerdir, tavsiye ederim.<br />
İşletmecileri zaten turimci olup TRUVA truzmin sahipleridir.<br />
Konaklama için Kepez'de UYGULAMA OTELİ var ben ilkönce orada kalmıştım.Hem hesaplı hemde ucuz oranında lokantası var.<br />
Unutmadan, kendi aracınızla gelecekseniz sorun yok.Eğer araç kiralarım diyorsanız geçensene ben zar zor 80 liraya bir araç bulabilmiştim.<br />
Ayrıca burada dolmuş yok.Ulaşım Çanakkale Belediyesi denetimli araçlarla yapılıyor ve para geçmiyor kart alınıyor o kartlar kullanılıyor.<br />
Uygulama oteline şehirden sık araç var, şehirde park sıkıntısı oluyor.<br />
Birde Çanakkale'de çok meşhur olan "peynir helvası" var.Bu ürünü satan çok yer olduğu halde bir yer varki önünde hep kuyruk olur ve beklersiniz alamazsınız bazan, yenisini beklemek zorunda kalırsınız.Dükkan adı "Truva Helvacısı Kadir Usta".Başkayerlerden alın, birde dediğim yerden alın farkı o zaman anlarsınız.<br />
Ben Çanakkale'de yaşıyorum, telefonum 0535 294 86 55 ararsanız ve bende burada olursam size seve seve yardımcı olurum.<br />
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.</div>