Çanakkale Off-road Ekibimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HSARGIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,714

HSARGIN

hsargin17@hotmail.com
Yer
canakkale
canakkale de yolsuzlar tayfası olarak ofroad ekıbımız var dısardan gelen arkadaslar olursa bızımle ıletısıme gecebılırler facebookta yolsuzlar tayfası dıye aramanız yeterlı[attachment=1][attachment=2]

Etiketler
Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz

Merhaba arkadaşım,ben yaklaşık 8 aydır Çanakkale'de yaşıyorum sonbaharda bir arazide iki araç gördüm Lada ve Suziki arkadaşlar model uçak uçuruyorlardı bilmiyorum siz onlarmısınız.
Ben 960 TOKİ de oturuyorum aracım 4x2 Rancer benim aracım çamura girmezde (girersem sizi yorar,çok uğraştırır) gezi veya etkinlik gibi birşey olursa toplu hareket etmek fena olmaz.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi bey çanakkaledeki bir araç için yardımızını rica edeceğim. mümkünmüdür? teşekkürler

Tabiki arkadaşım ne demek seve seve yardıma hazırım,
İstediğiniz aracın nerede olduğunu söylerseniz en kısa zamanda size dönerim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

çok teşekkürler. ben çaylak üye olduğum için size pm atamıyorum. ekocak@hotmail.com üzerinden görüşebilirmiyiz? teşekkürler

paylaşım için tşkler takipteyiz+++

Niyazi bey,

yardım etmek istiyorsanız, ekocak@hotmail.com adresime mail adresinizi yazabilirmisiniz lütfen?

Her yaz 10 gun oralardayim. Gelibolu tarafinda arkadaşlar varsa tanişmak isterim.

Ben Lapsekideyim yolunuz düşerse beklerim...Lapsekide Ayhan nerede deyin beni bulursunuz

gc2.7' Alıntı:
Ben Lapsekideyim yolunuz düşerse beklerim...Lapsekide Ayhan nerede deyin beni bulursunuz
Ne kadar hoş ,Lapsekide Ayhan deyin bulursunuz ben bazen İstanbula idiyorum kayboluyorum şimdilerde işi sağlama aldım bildiğim Kartalda arkadaşın iş yeri var sanayide arabamı oraya bırakıyorum beni istediğim yere götürüyorlar ve kaybolmuyorum

gc2.7' Alıntı:
Çanakkale Carrefour otoparında rastladığım lacivert Grand Cherokee mi sizin araç?

evet lacivert grand cherokee ...ve Lapsekide tek olduğundan Lapsekinin tamamı beni tanıdığından Ayhan derseniz bulursunuz emin olun

Selamlar

Benim yazlığım Karaağaçta (Gömeç' e Yakın) yazları uzun süre kalıyorum kış mevsiminde'de bazen yazlık tarafına eskiden'de dalmak için Saros taraflarına gidiyordum. Eğer denk düşerse her yeri tarih her yeri doğa harikası bir bölge hem tanışır hemde dolaşırız ayrıca kaz dağlarına bir gezi düzenlenirse çok güzel bir etkinlikte olabilir.

saygılar

Ben orhan ,doğayı be doğa sporunu sevdiğim için bu kırmızı Nİvayı aldım.Bazen doğa da dağlarda gezer bazen arkadaşlar ile toplanıp doğa gezileri tertipleriz .Benim birde rc model uçak yapıp uçurma merakım olduğundan Niva dağlarda uçak uçurduğumdan çok rahat ediyorum . rc uçak merakı olanlarda beni arayabilir yardımcı olurum .Çanakkale THK dan da beni bulebilirler.Herkeze saygı ve sevgiler .