Çanakkale grubu gerçekten çok aktif. Ben grubun ( Yolsuzlar ) son üyesiyim. Aracım yeni yeni son halini aldı. Standartta 2 haftada 1 organizasyon düzenliyoruz fakat son 4 haftadır sürekli arazideyiz. Artık gezilerimiz eğitim ağırlıklı olacak ve kendi içimizde oluşturduğumuz dinamiklerle gelişmeye devam edeceğimize inanıyorum.
Olabilir ben ve eşim dahil olmak isteriz
Gerçi arkadaş ile konuştuğumuzda (otopazarında girişte galerisi olan, cherokee kullanıcısı; gezerken cherokeeyi görüp yanına gidince konuşmuştuk isim sormamışız kusura bakmasın) herşey anlık oluyor bir telefonla çıkıyoruz genelde demişti.
Olay spontane geliştiği için zor olabilir belki ama olursa güzel olur. ;D
Bu arada aracınızı şehir içinde görüyordum, aleti sadece asfaltta kullanmıyor olmanıza sevindim.
Hasan abiden bahsediyorsunuz. Artik genelde hafta içinden programi belirliyoruz. Araci standart halde aldim ve bu işi bilen abilerim sayesinde topladim. Şehirde hava atmak için değil, arazide çamur atmak için toplandı bende esimle beraber diliyorum. Bazen kizimizida yanimiza aliyoruz. Yalniz gitme durumum olursa birlikte gidebiliriz. Buda çamurda debelenmis halimiz
Defender düşünüyoruz biz ama bakalım kısmet her an herşey olabilir.
Teklif için teşekkür ederim eşimde en az benim kadar doğa tutkunu sen evde otur ben gidiyorum dersem mazallah ;D
Facebook ta Gezenbilir Offroad Grubu na üye olursaniz orada çeşitli ilanlar var. Arada oradanda organizasyonlar hakkında bilgi veriyoruz. Sizinde bir araç alma zamaniniz gelmiş anlaşılan. Eşlerde bu konuya istekli olunca sorun olmuyor.
Gezenbilir grubundaydım ama offroad grubuna bakmak aklıma gelmemiş demek ki artık oradan da takipteyim.
Evet artık zamanı geldi hatta çoktan geldi ama bakalım kısmetimizi bekliyoruz diyelim
Emre, buradaki arkadaşlar hadi gidiyoruz diye çıkanlar.
Bir kaçını tanıyorum iyi arkadaşlar.
Bu arada bende sanırım pazartesi arabayı veriyorum, Fronti var 92 TD manuel, ucuz mazot yakar sanırım onu alabilirim şimdilik ne dersin.
Kendine iyi bak.
İstanbul'dan, Hudoff Off Road Club olarak bu yaz bir şehitlik gezisi yapmak isteriz, hazır gelmişken de bir buluşma ayarlayalım arkadaşlar. Tanışmış oluruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99028.610